alumniopinnot

Tampereen ammattikorkeakoulun alumniopinnot

Valmistuttasi sinulla on oikeus TAMKin alumniopintoihin ja voit jatkaa itsesi kehittämistä kanssamme myös valmistumisen jälkeen. Tarjolla on avoimen AMKin opintoja, täydennys- sekä erikoistumiskoulutuksia. Voit myös pyytää meiltä räätälöityjä koulutuspalveluratkaisuja organisaatiollesi.

Osallistuaksesi alumniopintoihin tulee sinun olla valmistunut jostain TAMKin tutkinto-ohjelmasta ja kuulua TAMKin alumnirekisteriin. Mikäli et ole aivan varma kuulutko jo alumnirekisteriin, voit myös käyttää alumnirekisterilomaketta päivittääksesi yhteystietosi rekisteriin. Liittymällä rekisteriin saat jatkossa uutiskirjeen, tietoa TAMKin sekä korkeakouluyhteisön ajankohtaisista asioista ja kutsuja tapahtumiimme.

Avoimen AMKin opinnot

Voit alumnina opiskella TAMKin avoimen AMKin opintoja veloituksetta yhden vuoden ajan valmistumisestasi lähtien. Veloitukseton aika alkaa välittömästi valmistumisestasi ja tämän jälkeen opinnot ovat maksullisia. 

Avoimen AMKin koulutustarjonta koostuu tutkintoon johtavan koulutuksen opintojaksoista. Avoimet opinnot sopivat sinulle, joka haluat ketterästi opiskella AMK-tutkintoihin kuuluvia opintoja elämäntilanteestasi ja pohjakoulutuksestasi riippumatta. Yhdistelemällä kursseja haluamallasi tavalla laajasta tarjonnastamme pääset nopeasti käsiksi sinua kiinnostaviin teemoihin. 

Miten minun tulee toimia?

 • Ensimmäiseksi varmista kuulutko alumnirekisteriin (yllä ohjeet).
 • Etsi sinulle mieleinen koulutus TAMKin Avoimen AMKin tarjonnasta.
 • Ilmoittaudu koulutukseen tällä lomakkeella ja sinuun ollaan yhteydessä sähköpostilla mahdollisimman pian.
 • Ilmoittaudu koulutuksiin viimeistään 2 viikkoa ennen koulutuksen alkamista.

Huomioi nämä

 • Sinulla on mahdollisuus opiskella myös YAMK tutkinto-ohjelmien opintoja.
 • Polkuopintotarjonta ei sisälly alumnien opintotarjontaan.
 • Opintojaksoille osallistuminen edellyttää, että opintojaksoilla on tilaa. Paikkoja opintojaksoilla on rajallinen määrä, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin kerrota.

 

Lisätietoja TAMKin avoimen AMKin opinnoista

Erikoistumiskoulutukset

Kaikille alumneille on tarjolla erikoishintaisia TAMKin erikoistumiskoulutuksia. Alumniopinto-oikeus ei oikeuta opiskelupaikan saamiseen automaattisesti, valinta perustuu kunkin koulutuksen normaalin valintaprosessiin. Opintojaksoille osallistuminen edellyttää, että opintojaksoilla on tilaa. Paikkoja opintojaksoilla on rajallinen määrä, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin kerrota.

Erikoistumiskoulutukset sopivat sinulle, joka haluat syventää osaamistasi jollain tietyllä alueella. Koulutuskokonaisuudet ovat laajuudeltaan yleinsä 30 opintopistettä, ja ne tähtäävät asiantuntijuuden ja ammatillisen osaamisen syvälliseen kehittämiseen. 

Miten minun tulee toimia?

 • Ensimmäiseksi varmista kuulutko alumnirekisteriin (yllä ohjeet).
 • Etsi sinulle mieleinen koulutus, TAMKin erikoistumiskoulutuksien tarjonnasta.
 • Hae koulutukseen valitun koulutuksen ohjeita noudattaen ja toimi saamiesi ohjeiden mukaan.
 • Mikäli tulet valituksi koulutukseen saat -10 % alennuksen normaalihinnasta. Mainitse hakulomakkeella, että kuulut TAMKin alumnirekisteriin.
Lisätietoa erikoistumiskoulutuksista

Räätälöidyt asiakaskohtaiset koulutuspalveluratkaisut

Yritykselle tai organisaatiolle räätälöidyt koulutuskokonaisuudet vastaavat organisaatiosi henkilöstön osaamisen kehittämisen täsmätarpeisiin. Asiantuntijamme laativat yrityksellenne koulutuspalveluratkaisun, joka takaa tuloksellista ja vaikuttavaa oppimista yrityksenne henkilöstölle.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Olemme apunasi alumniopintoihin liittyvissä asioissa. Asiointiosoite: alumniopinnot.tamk [at] tuni.fi

Lähetä tästä meille viestiä!

Koulutustarinoita