Hyppää pääsisältöön
Tietokone ja kirjoja pöydällä.

TAMKin alumniopinnot

Valmistumisesi jälkeen sinulla on mahdollisuus täydentää osaamistasi opiskelemalla TAMKin avoimen ammattikorkeakoulun opintojaksoja vuoden ajan maksutta. Lisäksi voit saada alennuksen TAMKin erikoistumiskoulutuksista. Alumniopinnot ovat avoinna kaikille TAMKin tutkinto-ohjelmista valmistuneille, jotka kuuluvat TAMKin alumnirekisteriin.

Avoimen AMKin opinnot

Alumnina voit opiskella TAMKin avoimen AMKin opintoja veloituksetta yhden vuoden ajan valmistumisestasi lähtien. Tämän jälkeen opinnot ovat maksullisia. 

Avoimen AMKin koulutustarjonta koostuu tutkintoon johtavan koulutuksen opintojaksoista. Tarjontamme on laaja, ja voit kursseja yhdistelemällä päästä nopeasti käsiksi sinua kiinnostaviin koulutusteemoihin. 

Miten minun tulee toimia?

  • Varmista, kuulutko TAMKin alumnirekisteriin. Jos et ole varma, oletko jo rekisterissä, voit ottaa yhteyttä alumnipalveluihin tai mennä alumnirekisterilomakeelle päivittääksesi yhteystietosi.
  • Etsi mieleisesi koulutus avoimen AMKin tarjonnasta.
  • Ilmoittaudu koulutukseen tällä ilmoittautumislomakkeella viimeistään 2 viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Sinuun ollaan yhteydessä sähköpostilla mahdollisimman pian.

Huomioi nämä

  • Sinulla on mahdollisuus opiskella myös YAMK tutkinto-ohjelmien opintoja.
  • Polkuopintotarjonta ei sisälly alumnien opintotarjontaan.
  • Opintojaksoille pääsemisen edellytyksenä on, että opintojaksoilla on tilaa. Paikkoja on rajallinen määrä, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin mainita.

Erikoistumiskoulutukset

Alennushintaisia TAMKin erikoistumiskoulutuksia on tarjolla kaikille alumneille. Alumniopinto-oikeus ei automaattisesti takaa opiskelupaikan saamista, vaan valinta perustuu kunkin koulutuksen normaalin valintaprosessiin. Paikkoja on rajallinen määrä, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ellei toisin mainita.

Erikoistumiskoulutukset sopivat sinulle, joka haluat syventää osaamistasi jollain tietyllä alueella. Koulutuskokonaisuudet ovat yleensä laajuudeltaan 30 opintopistettä, ja ne tähtäävät asiantuntijuuden ja ammatillisen osaamisen syvälliseen kehittämiseen. 

Miten minun tulee toimia?

  • Varmista kuulutko alumnirekisteriin. Jos et ole varma, oletko jo rekisterissä, voit ottaa yhteyttä alumnipalveluihin tai mennä alumnirekisterilomakeelle päivittääksesi yhteystietosi.
  • Etsi sinulle mieleinen koulutus TAMKin erikoistumiskoulutusten tarjonnasta.
  • Hae koulutukseen valitun koulutuksen ohjeita noudattaen.
  • Mikäli tulet valituksi koulutukseen, saat -10 % alennuksen normaalihinnasta. Mainitse hakulomakkeella, että kuulut TAMKin alumnirekisteriin.

Ota yhteyttä!

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Olemme apunasi alumniopintoihin liittyvissä asioissa.

Muita osaamisen täydentämisen vaihtoehtoja

TAMKissa on tarjolla monipuolisesti koulutuksia jo työelämässä oleville: ylemmät AMK-tutkinnot, ammatillinen opettajankoulutus ja monien eri alojen täydennyskoulutus auttavat täydentämään osaamista.

Tutustu TAMKin koko koulutustarjontaan

Jos haluat täydentää osaamistasi tiimisi, yrityksesi tai organisaatiosi kanssa, tutustu myös työyhteisöille räätälöitäviin koulutuspalveluihimme.

Tutustu työyhteisön kehittämiseen