Hyppää pääsisältöön

Työelämä ja urasuunnittelu

Tukea työelämäpohdintoihin ja työnhakuun Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoille

Ota käyttöön uusi JobTeaser-palvelu

Tampereen ammattikorkeakoulun JobTeaser-palvelusta löydät ilmoituksia työ- ja harjoittelupaikoista sekä tietoa kiinnostavista työnantajista niin Suomessa kuin muualla Euroopassa. Poimi kalenteriisi myös sinua kiinnostavat uratapahtumat ja käy tutustumassa, mitä muut opiskelijat ovat kertoneet omista harjoitteluistaan tai työjaksoistaan. Lue lisää ja kirjaudu palveluun omilla Tuni-tunnuksillasi!

Tutustu ja kirjaudu TAMKin JobTeaser-palveluun

Urasuunnittelu

Urasuunnittelu

Opiskelijan käsikirjasta löydät tietoa urasuunnittelun ja työelämäpohdintojesi tueksi. Tutustu myös JobTeaserin UP Uravinkkeihin!

Lue lisää urasuunnittelusta

Ura- ja työelämäkoulutukset

Opintojen eri vaiheissa voit osallistua omaa urasuunnitteluasi ja työhakuasi tukeviin koulutuksiin, valmennuksiin ja työpajoihin.

Tutustu koulutuksiin

Uraohjauskeskustelut

Voit varata ajan henkilökohtaiseen uraohjauskeskusteluun uraohjaajan kanssa esimerkiksi osaamisen tunnistamisesta, valinnoista tai harjoittelupaikan hakemisesta.

Lue lisää uraohjauksesta

Harjoittelu

Harjoittelu osana opintoja

Opintoihin kuuluva harjoittelu tarjoaa mahdollisuuden kytkeä opintojen aikana hankkimiasi tietoja ja taitoja käytännön toimiin ja kartuttaa kokemusta erilaisista työtehtävistä, työelämän käytännöistä ja työelämätaitojen merkityksestä.

Lue lisää harjoittelusta

Harjoittelukäytännöt tutkinto-ohjelmissa

Harjoittelun suorittamisen ja toteutuksen käytännöt vaihtelevat - tarkistathan oman tutkinto-ohjelmasi toimintatavat!

Tutustu tutkinto-ohjelmien harjoittelukäytäntöihin

Harjoittelupaikka haussa?

Miten löytää juuri itselle sopiva harjoittelupaikka? Harjoittelupaikkaa hakiessa kannattaa pohtia omia tavoitteitaan ja pitää mieli ja silmät auki.

Tutustu harjoittelupaikan haun vinkkeihin

Työelämä

Rekrytointitapahtumat kampuksilla

Tampereen korkeakouluyhteisön kampuksilla järjestetään monia yleisiä ja alakohtaisia rekrytointimessuja pitkin lukuvuotta.

Tutustu tapahtumiin

Valmistuneet työelämässä

Seuraamme valmistuneiden sijoittumista työelämään esimerkiksi alumneille tehtävillä kyselyillä. Tutustu kyselyjen ja uraseurantojen tuloksiin.

Mihin valmistuneet ovat työllistyneet?

Urapalvelut

Urapalvelut Tampereen ammattikorkeakoulussa

Tarjoamme opiskelijoille työelämäkoulutuksia ja valmennuksia sekä henkilökohtaista ja ryhmämuotoista uraohjausta. Lisäksi autamme työnantajia löytämään osaajia tai yhteistyömahdollisuuksia. Tuotamme myös tietoa valmistuneiden työllistymisestä ja työelämän tarjoamista mahdollisuuksista. Tavoitat TAMK Urapalvelut osoitteesta urapalvelut.tamk@tuni.fi.

Tutustu Urapalveluihin