Hyppää pääsisältöön

Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Navigaattori – Löydä hyvinvointisi tuki

Tampereen yliopisto
Navigaattorin mainoskuva

Navigaattori on matalan kynnyksen palvelu kaikkien opiskelijoiden hyvinvoinnin ja ohjaustarpeen tueksi. Navigaattori toimii niin verkossa kuin kampuksillakin.

Voit tulla kysymään Navigaattorista ilman ajanvarausta neuvoa ja tietoa koskien opiskeluasi tai hyvinvointiasi. Autamme sinua löytämään oikeat tukitahot, jos ongelmasi ei ratkea heti. Navigaattorin avulla pääset kiinni siihen tukeen, jota tarvitset. Palvelu on avoinna kaikille opiskelijoille, joilla on opiskeluoikeus Tampereen yliopistossa.

Jos sinulla on kysyttävää Navigaattorista niin voit olla yhteydessä asiointiosoitteeseen: navigaattori.tau [at] tuni.fi. Huomioi että käytössäsi on edelleen kaikki muutkin ohjauspalvelumme. Katso myös tämä koontisivu jos kaipaat apua oikean tukitahon löytämiseen.

Navigaattorin aukioloajat

Navigaattorin kampus- ja verkkopäivystykset ovat kesätauolla. Palvelu aukeaa jälleen syyslukukaudella 2022. Päivystysten tiedot lisätään tälle sivulle elokuussa. Syyslukukaudella avataan myös Navigaattorin uudet tilat Hervannan ja keskustan kampuksilla. Seuraa intran uutisointia niiden tiimoilta!

Julkaistu: 23.10.2020
Päivitetty: 10.6.2022