Hyppää pääsisältöön

Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

EXAM-tilat

Sähköisiä tenttejä suoritetaan keskitetysti valvotuissa EXAM-tiloissa. EXAM-tilaan kuljetaan aina henkilökohtaisella kulkukortilla, joka on tyypillisesti opiskelijakortti tai erillinen kulkukortti. Sinun tulee varmistaa hyvissä ajoin ennen varaamaasi tenttiaikaa, että kulkuoikeutesi ovat kunnossa.

Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelija: Mikäli sinulla ei ole käytettävissään toimivaa henkilökohtaista kulkukorttia, hanki kertakäyttöinen kulkukortti hyvissä ajoin TAMKin infopisteestä tai vahtimestareilta.

Tampereen yliopiston opiskelija: Mikäli sinulla ei ole käytettävissä toimivaa henkilökohtaista kulkukorttia, tulee sinun hankkia opiskelijakortti tai vaihtoehtoisesti voit noutaa erillinen kulkukortin Hervannan kampukselta tai Keskustakampukselta. Lue tarkemmat ohjeet opiskelijoiden kulkuoikeuksista.

Tampereen yliopisto

Sähköisiä EXAM-tenttejä suoritetaan Tampereen yliopiston EXAM-tiloissa. Lisätietoa EXAM-tiloista, tilojen kulkuoikeuksista ja käyttösäännöistä löydät sähköisen tenttipalvelun kotisivulta. Tampereen yliopistolla on EXAM-tiloja Hervannan kampuksella, Kaupin kampuksella, Keskustakampuksella, Porin yliopistokeskuksessa ja Seinäjoen yliopistokeskuksessa.

EXAM-tenttejä on mahdollista suorittaa myös tenttivierailuna toisessa korkeakoulussa. Tutustu huolella EXAM-tenttivierailun ohjeisiin ennen tenttivarauksen tekemistä. Tällä hetkellä EXAM-tenttivierailupalvelua tarjoaa yhteensä 20 suomalaista korkeakoulua.

Sähköisen tenttipalvelun kotisivu: https://sites.tuni.fi/exam/

Tuki: exam [at] tuni.fi

Julkaistu: 29.1.2019
Päivitetty: 23.8.2023