Hyppää pääsisältöön
Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Perustietoa Sisusta opiskelijalle

Mikä Sisu?

Sisu on opintotietojärjestelmä, jota käytät opintojesi kaikissa vaiheissa.

Sisussa suunnittelet opintosi luomalla oman tutkinto-ohjelman mukaisen HOPSin (henkilökohtainen opintosuunnitelma), ilmoittaudut opetukseen ja voit seurata opintojesi etenemistä. Sisussa voit myös asioida sähköisesti, kuten hakea opintojen hyväksilukua, opintojen koostamista ja lopulta tutkintotodistusta.

HOPS pohjana ohjauksessa

Opintosuunnitelmasi pääsevät näkemään oma opettajatuutorisi sekä erillisellä käyttöoikeudella opintohallinnon henkilökunta. Sisu mahdollistaa ohjauksen viestinnän opiskelijan ja opettajan tai hallintohenkilökunnan välillä.

Kirjautuminen

Järjestelmään kirjaudutaan tuni-tunnuksella ja salasanalla. Opintotarjontaa voi selailla kirjautumattomana käyttäjänä osoitteessa tuni.fi/sisu.

Palaute- ja viestintäkanavat    

Tutustu Sisun usein kysyttyihin kysymyksiin.

Ongelmatilanteissa, ota yhteyttä osoitteeseen sisu [at] tuni.fi (sisu[at]tuni[dot]fi) Samaan osoitteeseen voi lähettää myös palauteviestejä ja kehitysideoita.   

Sisun ajankohtaistiedotteet ovat luettavissa intrasta. Lisäksi Sisun kehitystä ja sen aikatauluja tuodaan vielä paremmin esille korkeakouluyhteisön Yammerissa, Sisu-Yammer ryhmässä.

Julkaistu: 8.5.2019
Päivitetty: 10.8.2023