Hyppää pääsisältöön

Tietojenkäsittelyopin maisterikoulutus, Filosofian maisteri - orientaatio

Tampereen yliopisto

Tervetuloa tietojenkäsittelytieteiden maisteriopiskelijaksi!

Kotikampuksesi Tampereen yliopistossa on keskustakampus, opetusta voi olla myös Hervannan kampuksella.

Orientaatioviikko

Opintosi alkavat maanantaina 22.8.2022 orientaatioviikon merkeissä.

Orientoivien opintojen aikana käsitellään yliopisto-opiskelua, tulevan tutkintosi rakennetta ja monia muita opintojesi kannalta tärkeitä asioita, joten osallistuminen on tärkeää. Osa orientaatioviikon tapahtumista toteutetaan etänä.

Yliopiston kaikille uusille opiskelijoille suunnattuja ohjeita kootaan Moodleen (linkki tulossa). Ennen Moodle-alueelle menoa sinun tulee rekisteröidä Tuni-tunnuksesi – ohjeet tähän löydät Uuden opiskelijan sivulta.

Opintojen suunnittelu

Suoraan maisteriopintoihin valitut tekevät henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman Sisussa ohjelmansa vastuuhenkilön ja ohjaustahojen kanssa. Orientoivien yhteydessä keskiviikkona 24.8. kerrotaan yksityiskohtaisemmin tarkemmin maisterin tutkinnon opintosuunnitelman tekemisestä.

Maisterivaiheessa aloittaville voidaan määrätä täydentäviä opintoja, mikäli vastaavia tietoja ei ole aiemmissa opinnoissa. Nämä on kerrottu maisteriohjelman kuvauksessa opetussuunnitelmassa kohdassa edeltävyydet "Jos seuraavat opintojaksot tai muualla suoritetut vastaavat eivät sisälly aikaisempiin opintoihin, ne suoritetaan osana maisteriohjelman valinnaisia opintoja: Tietorakenteet ja algoritmit 1 sekä Tilastotieteen johdantokurssi". Lisäksi opiskelijan valitsema syventymiskohde voi edellyttää jotain täydentäviä opintoja. Jokainen aloittava maisteriopiskelija saa vielä syksyn alussa henkilökohtaisesti tiedon omista täydentävistä opinnoistaan.

Tuutorit apuna opintojen aloituksessa

Orientaatioviikolla opiskelijatuutorit auttavat sinua tutustumisessa ja opintojen aloituksessa. Ainejärjestö Luuppi ry esittäytyy heti maanantaina 22.8. klo 13 ja kertoo tarkemmin Luupin järjestämästä ohjelmasta orientaatioviikolla.

Luuppi ry toivottaa sinut tervetulleeksi!

Orientaatioviikon ohjelma

Linkit päivitetään orientaatioviikon ohjelmaan ennen tapahtumia. Kun liityt etäkokouksiin mykistä mikrofoni ja ota kamera pois päältä. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä cs.studies.tau [at] tuni.fi.

Maanantai 22.8.2022

klo 12.00-12.45 Tervetuloa, katsaus tulevan viikon ohjelmaan
Keskustakampus, Päätalo ls A1  ja etäyhteys Teamsissa: [linkki]
koulutusasiantuntija Heli Rikala