Hyppää pääsisältöön

Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Opiskelijan ruokailu ja muut etuudet

Tampereen yliopisto ja TAMK

Ruokailu kampuksilla

Korkeakoulututkintoa suorittavana opiskelijana olet oikeutettu ateriatuella alennettuun ateriahintaan ravintoloissa, jotka ovat ateriatuen piirissä, esimerkiksi kampusten opiskelijaravintoloissa. Alennushintaisen aterian saat esittämällä opiskelijakortin kassalla.

Voit tutustua Tampereen yliopiston kampusten ravintoloihin ja ruokalistoihin kampuskohtaisesti:

 

Bussi- ja junaliikenteen opiskelija-alennukset

Opiskelijana saat alennusta lähi- ja kaukoliikenteen kulkuvälineissä.

Bussiliikenne Tampereella

Kaukoliikenne

 

Opiskelijan terveydenhuolto

Opintojesi aikana Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS) on hyvinvointisi ja terveytesi tukena. YTHS on opiskeluterveydenhuollon asiantuntija ja tarjoaa sinulle korkeakoulukouluopiskelijana matalan kynnyksen yleisterveyden, suunterveyden ja mielenterveyden palveluita sekä huolehtii opiskeluyhteisöjen hyvinvoinnista.  Palvelut ovat perustutkinto-opiskelijoiden käytössä ylioppilaskunnan jäsenmaksua vastaan. 

Ota käyttöön Self ja asioi verkossa

Self on opiskelijan oma verkkopalvelu YTHS:ssä asiointiin. Sen kautta voit mm. ylläpitää yhteystietoja, hallinnoida ajanvarauksia, ottaa meihin yhteyttä lomakkeella, keskustella chatissa tai aloittaa etävastaanoton. Kirjaudu Self-palvelun käyttäjäksi heti lukuvuoden alussa!

 

Opiskelijan Tampere

Opiskelijan Tampere Ry on tamperelaisille opiskelijoille monipuolisia etuja tarjoava järjestö. Voit tutustua Opiskelijan Tampereen verkkosivuilla monenlaisiin opiskeluetuuksiin ja löytää vaikka asunnon.

Julkaistu: 20.2.2019
Päivitetty: 14.4.2022