Hyppää pääsisältöön

Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Tampere Summer School - tartu kesäopintoihin!

Tampereen yliopisto ja TAMK

Tampere Summer School on monitieteellinen, kansainvälinen kesäkoulu, joka järjestetään vuosittain elokuussa. Tarjolla on sekä kandidaatin että maisterin tutkintoon sisällytettäviä englanninkielisiä kursseja eri tiedekunnista ja eri aloilta. Myös tohtoriopiskelijat voivat osallistua kursseille.

Kurssit ovat maksuttomia Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Summer School -kursseille on erillinen haku keväisin. Lisätietoja kursseista, hakemisesta ja sosiaalisesta ohjelmasta löydät Summer School -nettisivuiltamme. Tampere Summer Schoolin löydät myös Facebookista ja Instagramista.

Tampere Summer School ei järjestetä kesällä 2022, mutta kesäkoulu tekee paluun kesällä 2023!

Julkaistu: 21.8.2019
Päivitetty: 5.4.2022