Hyppää pääsisältöön

Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Ilmoittautuminen jatko-opiskelijaksi

  1. Sinun tulee ilmoittautua yliopistoon lukuvuosittain joko läsnä tai poissa olevaksi. Jatko-opiskelijan vapaaehtoinen ylioppilaskunnan jäsenmaksu on 35 € lukuvuonna 2023–2024
  2. Lukuvuosi-ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-2024 avautuu toukokuun alkupuolella. Ilmoittautumisen avautumisesta tiedotetaan erikseen. Lukuvuosi-ilmoittautuminen tulee tehdä sekä syys- että kevätlukukaudelle viimeistään 31.8.2023. Opintojaan jatkavan jatko-opiskelijan Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumisaikana Oili-palvelussa. Juuri opiskeluoikeuden saaneet (uudet) tohtoriopiskelijat ilmoittautuvat saamiensa ohjeiden mukaan.
  3. Jos et ilmoittaudu määräaikaan mennessä, menetät opiskeluoikeutesi. Oikeutta voi hakea takaisin maksullisella menettelyllä.
  4. Jos haluat maksaa SportUnin liikuntamaksun, tulee myös jatko-opiskelijan vapaaehtoinen jäsenmaksu olla maksettuna.
  5. Läsnä olevana opiskelijana voit käyttää kaikkia opiskelijan sähköisiä palveluita ja suorittaa opintoja, mukaan lukien ristiinopiskelutarjonnan opinnot.
  6. Poissa olevana opiskelijana et voi suorittaa opintoja ja sähköisten palvelujen käyttöä on rajattu.
  7. Jos haluat muuttaa ilmoittautumistasi, et voi ilmoittautua sähköisesti tai tarvitset muuta lisätietoa ilmoittautumisesta, ota yhteyttä opintotoimistoon.
  8. Jos ilmoittaudut läsnä olevaksi ja maksat jatko-opiskelijan vapaaehtoisen jäsenmaksun, voit hakea lukuvuositarran opiskelijakorttiisi TREYn toimistosta tai opintotoimistosta 1.8. alkaen
Julkaistu: 15.4.2019
Päivitetty: 15.6.2023