Hyppää pääsisältöön

Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Ura- ja työelämäkoulutukset

Tampereen yliopisto ja TAMK

Ura- ja työelämäkoulutukset auttavat kehittämään oman uran ja tulevaisuuden suunnitteluun tarvittavia taitoja. Koulutukset ja uraryhmät ovat yhteisiä eri alojen opiskelijoille ja ne tukevat urapohdinnoissa, -valinnoissa ja oman tulevaisuuden suunnittelussa. Koulutuksissa käsitellään osaamisen tunnistamista​, työtehtävämahdollisuuksia, valintojen tekemistä urasuunnittelun näkökulmasta​, harjoittelupaikan tai muun työtehtävän hakemista​, valmistumisen lähestyessä työelämään siirtymistä​ sekä asiantuntijaksi kasvun kysymyksiä.

Ajankohtaisista urakoulutuksista viestitään mm. intrassa. Tutustu myös allaolevaan urakalenteriin!

Lisätietoja: uraohjaus.tau(a)tuni.fi

Ajankohtaiset koulutukset ja tilaisuudet

Opintovalintojen uratyöpaja ke 29.3.2023 klo 14.00-15.30

Oletko kiinnostunut pohtimaan vapaasti valittavien opintojen valintoja uranäkökulmasta? Jos vastaat tähän kyllä, ilmoittaudu uratyöpajaan, jossa pohditaan opintovalintoihin liittyviä uranäkökohtia ’Opiskeluaikaiset uratyypit’ -erittelyn avulla.

Uratyöpaja järjestetään keskustakampuksen Navigaattori- tilassa keskiviikkkona 29.3.2023 klo 14 - 15.30 ja se on osa Opintosuunnistus-tapahtuman ohjelmaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu!

 

Tule kuulolle Tampereen kaupungin Trainee-ohjelmasta 27.3.

Tampereen kaupungin Trainee-ohjelma toteutetaan 14.8.-15.12.2023 ja trainee-paikat ovat nyt haussa. Trainee-ohjelman kautta voit suorittaa korkeakouluharjoittelusi tai saada vastavalmistuneena hyvän alun työurallesi. Harjoitteluajalta maksetaan palkkaa.

HR-asiantuntija Ilona Satola esittelee nyt haussa olevat syksyn 2023 Trainee-paikat ja kertoo kaupungista työnantajana. Trainee-ohjelman paikat ovat haussa 10.4. asti. Info-tilaisuus järjestetään ma 27.3. klo 15.00 Teamsilla. Tapahtumailmoituksen löydät myös JobTeaserin kautta kohdasta Tapahtumat.

Tervetuloa!

Aika: 27.3.2023 klo 15–15.30 

Liity kokoukseen tästä linkistä  

Uratapahtumakalenteri

Tutustu maalis-huhtikuun 2023 aikana järjestettäviin uraaiheisiin tapahtumiin. Alta löydät listan, jossa on kaikki linkit tapahtumiin.

Julkaistu: 13.5.2019
Päivitetty: 21.3.2023