Hyppää pääsisältöön

EXAM-tilat

Tampereen yliopisto ja TAMK

Sähköisiä tenttejä suoritetaan keskitetysti valvotuissa EXAM-tiloissa. EXAM-tilaan kuljetaan aina henkilökohtaisella kulkukortilla, joka on tyypillisesti opiskelijakortti tai erillinen kulkukortti. Sinun tulee varmistaa hyvissä ajoin ennen varaamaasi tenttiaikaa, että kulkuoikeutesi ovat kunnossa.

Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelija: Mikäli sinulla ei ole käytettävissään toimivaa henkilökohtaista kulkukorttia, hanki kertakäyttöinen kulkukortti hyvissä ajoin TAMK:n infopisteestä tai vahtimestareilta.

Tampereen yliopiston opiskelijan: Mikäli sinulla ei ole käytettävissä toimivaa henkilökohtaista kulkukorttia, tulee sinun hankkia opiskelijakortti tai vaihtoehtoisesti voit noutaa erillinen kulkukortin Hervannan kampukselta tai Keskustakampukselta. Lue tarkemmat ohjeet opiskelijoiden kulkuoikeuksista.

TAMK

EXAM tilat, TAMK Kuntokatu 3, 33520 Tampere

Tenttiterraariot 1 ja 2

Aukioloajat: ma-pe 8-21 ja la 8-16.

Huoltosulut, lomat ja pyhät vaikuttavat aukioloaikoihin.
Tarkista poikkeukselliset aukioloajat TAMKin Exam-sivustolta.

Voit tehdä tenttiajanvarauksen vain tentin vaatimuksia vastaavaan tilaan ja koneeseen. EXAM tarjoaa automaattisesti vain näitä konepaikkoja ajanvarauskalenterissa.

Varaathan tenttiaikasi ajoissa! Palvelu ei pysty takaamaan tenttiaikaa juuri halutulle päivälle ruuhkaisimpina ajankohtina. 

Tenttitiloissa liikkuminen ilman tenttivarausta on kiellettyä.


EXAM-tilaan ei saa ottaa mukaan mitään materiaaleja eikä välineitä! Ei vesipulloa, laskinta, kännykkää eikä mitään muutakaan.G2-04, Tenttiterraario 1 sijaitsee G-rakennuksen toisessa kerroksessa.

  • Kaikilla koneilla (16 kpl): Firefox (jolla pääsee vain EXAMiin), PDF-reader, Paint, Notepad, Powerpoint ja Word (ilman oikolukua). Tilan koneilla ei pääse muihin ohjelmiin.

B3-23, Tenttiterraario 2 sijaitsee B-rakennuksen kolmannessa kerroksessa.

  • Kaikilla koneilla (20 kpl): Firefox (jolla pääsee vain EXAMiin), PDF-reader, Paint, Notepad, Powerpoint ja Word (ilman oikolukua), Windows-laskin, Excel ja Matlab. Tilan koneilla ei pääse muihin ohjelmiin.

B3-23, Tenttivierailu Tenttiterraariossa 2

  • Kolmessa (2 kpl) koneessa (PC 23 ja 24): Kosketusnäyttö, Firefox (jolla pääsee vain EXAMiin), PDF-reader, Paint, Notepad, Powerpoint ja Word (ilman oikolukua), Windows-laskin, Excel ja Matlab. Tilan koneilla ei pääse muihin ohjelmiin.


Tiloihin et saa viedä mukanasi mitään tavaraa, ainoastaan opiskelijakortti tai muu kuvallinen henkilöllisyystodistus ja kulkukortti on sallittu. Tilojen ulkopuolella sijaitsevat säilytyslokerikot toimivat opiskelijakortilla tai koodilla. Lokerikon ongelmatilanteessa ota puhelimella yhteys TAMKin vahtimestariin: 0294 524 066.

HUOM Suorituksen aikana tenttitilassa ei ole teknistä tukea saatavilla.

Teknisissä ongelmissa yhteydenotto: it-helpdesk [at] tuni.fi
Viestiin mukaan: TAMK, opiskelijanumero, tentin tiedot, tenttiajankohta, tenttikoneen numero ja selostus tilanteesta.

Palohälytyksen sattuessa poistu tenttitilasta ja rakennuksesta välittömästi.
Voit palata tekemään tenttiä hälytystilanteen mentyä ohi. Jos koet keskeytyksen heikentäneen tenttisuoritustasi ota tentin jälkeen yhteyttä tentin laatineeseen opettajaan.

Lisätiedot: tenttiterraario.tamk [at] tuni.fi

 

Julkaistu: 29.1.2019
Päivitetty: 11.4.2022