Hyppää pääsisältöön

TAMKin opiskelijan käsikirja

Musiikkipedagogi (AMK), monimuotototeutus -orientaatio

 

HUOM. Tässä sivulla olevat tiedot liittyvät vuoteen 2021.
Vuonna 2023 EI ole ollut hakukohteena monimuotototeutusta. 

 

Onneksi olkoon saamastasi opiskelupaikasta! Tervetuloa opiskelemaan Musiikin tutkinto-ohjelman monimuotototeutukseen!

 

Opintojen alkaminen

Opintosi alkavat orientoivilla opinnoilla 17.8.2021 klo 8.30 osoitteessa Teiskontie 33, 33520 Tampere. Opiskelijatuutorit ovat sinua vastassa ja ohjaavat oikeaan luokkaan. 

Tuo haussa käyttämäsi alkuperäiset koulutodistukset mukanasi tiistaina 17.8. (ei suomalaista ylioppilastutkintotodistusta). Opiskelijatuutorit keräävät todistukset tarkistamista varten. Opintoasiainkoordinaattori ilmoittaa sinulle, kun voit hakea todistuksesi opintotoimistosta (paikka tarkentuu vielä). Opiskelijavalinta on ehdollinen, kunnes ammattikorkeakoulu on tarkistanut valinnassa käytetyt tiedot oikeiksi. 

 Orientoivilla päivillä tutustut opintojesi sisältöihin ja käytäntöihin sekä ryhmäsi opiskelijoihin ja TAMKin henkilökuntaan ja tiloihin. Jotta opintosi pääsevät hyvin vauhtiin, on tärkeää, että osallistut orientoivien päivien ohjelmaan (liite 1). Läsnäolosi on erittäin tärkeä tiistaina 17.8. (ei lähtötasokoetta) ja keskiviikkona 18.8. Muihin päiviin voit osallistua oman aikataulusi mukaisesti.

Pidäthän orientoivilla päivillä mukanasi henkilöllisyystodistusta. 

Oman tietokoneen tarvitset erityisesti silloin, kun ohjelmassa on tietojärjestelmiin tutustumista, mutta myös muulloin se on hyödyllinen olla mukana.

Jos haluat tutustua muihin aloittaviin opiskelijoihin ja opiskelijatuutoreihin, liity yhteiseen signal-ryhmään

https://signal.group/#CjQKIO9EZNLDLV1iBVApnFbKWRhiH6u69mdfyaLc-ujFfNu8EhBM9jro2Qs2wghUAiUissOh

Opiskelumenetelmät

Lähiopetuksessa opiskelet pääsääntöisesti ma-pe klo 8.30 – 16.30, mutta esim. substanssipedagogiikkaan liittyvät pedagogiset harjoittelut voivat olla illalla. Lisäksi toki itsenäistä instrumenttiharjoittelua on mahdollista tehdä luokissamme tilavarauksilla aina, kun kampus on avoinna. Monimuotototeutuksessa sinulla on kuitenkin paljon opintoja, joita suoritat itsenäisesti tai verkon välityksellä.


Opintojen ja osaamisen hyväksilukeminen

Aiemmasta tutkinnostasi hyväksiluetaan vähintään 65 opintopistettä, joten varaa aika opinto-ohjaajalta henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman laatimiseen. Voimme tehdä hops-suunnitelman jo orientoivia opintoja edeltävällä viikolla.  
Jos sinulla on aiempaa osaamista, jonka arvelet vastaavan tutkintosi opintojaksojen sisältöä, on sinulla mahdollisuus näyttää osaamisesi. Tämä huomioidaan myös opiskelusuunnitelmaasi.

Opetussuunnitelma

Tutustu tutkinto-ohjelman opetussuunnitelmaan.

 

Rikostaustaote

Musiikkipedagogiopiskelijoiden tulee toimittaa rikostaustaote ennen ensimmäisen pedagogisen harjoittelun alkua. Otteen voi tilata alla olevasta linkistä: 
https://www.oikeusrekisterikeskus.fi/fi/index/ajankohtaista/2020/rikostaustaotteentilaaminennetista.html

Ote näytetään opinto-ohjaajalle.

 

Lisätietoja 

Opintoasiainkoordinaattori Päivi Sohlman-Lukin, puh. 040 801 6256 tai Inga Siedina, puh. 050 320 7836

Opinto-ohjaaja Mirja Kopra, p. 050 311 9641, mirja.kopra [at] tuni.fi (paikalla 9.8. alkaen)  
 
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi [at] tuni.fi   
 
Vuosilomien aikana opintopalveluiden päivystys opintotoimisto.tamk [at] tuni.fi  

 

Liitteet

Julkaistu: 24.5.2021
Päivitetty: 25.4.2023