Hyppää pääsisältöön
TAMKin opiskelijan käsikirja

Sairaanhoitajan polkuopinnot lähihoitajille

Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan TAMKin sairaanhoitajan polkuopintoihin lähihoitajille!

Opiskelu alkaa Tampereen ammattikorkeakoulun pääkampuksella 3.9.2024 klo 9.00 - 17.30 luokassa E1-11 (E-talon 1. kerros, luokka 11). Keskiviikkona 4.9. on opetusta kampuksella klo 8.30-17.30. Ensimmäisellä viikolla on myös etäluento torstaina 5.9. klo 10.15 -11.45.

Pääkampus sijaitsee osoitteessa Kuntokatu 3, 33520 Tampere.

Polkuopinnot järjestetään monimuoto-opiskeluna, jolloin opiskelu työn ohessa mahdollistuu. Lähiopetusta on joka viikko, pääosin tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 8–18 välisenä aikana noin 8-10 tunnin päiviä. Tarkempaa lukujärjestystä voit tarkastella osoitteessa lukkarit.tamk.fi ryhmäkoodilla 24SH2EL. Opetusta on poikkeuksellisesti myös maanantaina 16.9 klo 8.30-11.45 (etäluento).

Oman koulutuksen opetussuunnitelma

Haluatko tietää, millaisia asioita tulet opiskelemaan? Tutustu opetussuunnitelmaan.

Opiskeluvälineet

Opinnoissasi on paljon itsenäistä tiedonhankintaa ja erilaisia tehtäviä sekä verkko-opintoja, minkä vuoksi edellytämme päivittäistä mahdollisuutta käyttää tietokonetta. Suojavaatetuksesta ja muista materiaaleista kuulet lisää opintojen alkaessa. Näitä voit hankkia myös kierrätettyinä.

TAMKissa saat käyttöösi hyvin kattavat Tampereen yliopiston kirjastopalvelut, joita hyödynnetään opinnoissa. Useimmat opintojaksoilla vaadittavat kirjat löydät kirjaston tarjonnasta joko kirjoina tai e-kirjoina. Lisäksi itsenäinen tiedonhaku digitaalisista tietokannoista on yksi taito, jonka otat haltuusi heti opintojen alussa.

Kirjastopalveluista löydät lisätietoa Tampereen yliopiston kirjaston -sivuilta

Yhteyshenkilöt

Tuutoropettaja
Lehtori Sanna Paloposki, sanna.paloposki [at] tuni.fi

Erilaisia opiskelutodistuksia voit pyytää avoimen AMKin toimistolta:
suunittelija Merja Leinonen, merja.leinonen [at] tuni.fi
tai
avoinamk [at] tuni.fi

Julkaistu: 17.5.2022
Päivitetty: 12.6.2024