Hyppää pääsisältöön

Oppimisprojektit

Oppimisprojektit

Oppimisprojekti on työelämälähtöinen oppimismuoto, jossa sinä tai useampi opiskelija ryhmänä saavutatte opintojakson tavoitteet etsimällä työelämän ongelmiin ratkaisua tai kehittämällä olemassa olevia käytäntöjä. Projekti voi olla osa olemassa olevaa opintojaksoa tai oma opintojaksonsa esimerkiksi Hubsissa tai projektityökurssilla.

Toimeksiannot voivat tulla esimerkiksi TAMKin TKI-hankkeista (tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta), koulutuksen yhteistyökumppaneilta, korkeakouluyhteisön sisältä, tai omien työelämäsuhteidesi kautta. Oppimisprojektista ja sen tavoitteista sovit aina kyseisen opintojakson tai aihepiirin opettajan kanssa. Oppimisprojekteista solmit sopimuksen toimeksiantajan kanssa.

Projektista raportoit aina yhdessä sovitulla tavalla toimeksiantajalle ja tehdystä työstä pyydetään lausunto.

 

Tapaturmavakuutus ja oppimisprojektit

Ammattikorkeakoulu vastaa tapaturmavakuutuksestasi, jos osallistumisesi oppimisprojekteihin tai harjoitteluuun on palkatonta. Palkallisen harjoittelun aikana olet työsuhteessa harjoittelupaikkaan, jolloin sinua koskevat normaalit työsuhteeseen liittyvät ehdot ja teet harjoittelupaikan kanssa työsopimuksen. Vastuukysymysten osalta yrityksen / yhteisön, opiskelijan ja TAMKin välisessä harjoittelusopimuksessa vaaditaan, että ilman työsuhdetta tehtävään harjoitteluun sovelletaan vahinkovastuun osalta työsuhdetta koskevia säännöksiä. Ulkomailla tapahtuvan harjoittelun ajaksi sinun on otettava matkustajavakuutus, joka kattaa vapaa-ajan. TAMKin vakuutus kattaa vain sinulle itsellesi sattuvat tapaturmat (ei vastuuvakuutus) työssä tai työmatkalla.

 

Lisätietoa

Linkit

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatioprojektit www-sivuilla

HUBS

Lomakkeet

Sopimus oppimisprojektista

Toimeksiantajan palaute TAMKille opinnäytetyöstä tai oppimisprojektista

Tiedostot

Julkaistu: 21.3.2019
Päivitetty: 8.5.2023