Hyppää pääsisältöön

Yrittäjyys

Yrittäjyysopinnot ja -tutkinnot

Y-kampus

Tervetuloa TAMKin yrittäjyysyhteisöön Y-kampukselle! Meillä ei kuunnella luentoja, vaan kääritään hihat ja tehdään!

Y-kampuksella voit toteuttaa yrittäjyysprojekteja ja -opintoja, jalostaa liikeideaasi ja etsiä bisneskumppania. Tapahtumissa tapaat yrittäjiä, luot omia verkostoja ja nuuskit erilaisia uravaihtoehtoja. Opintopisteet kertyvät mielekkäällä tavalla. Tule Y-kampukselle, jos sormesi syyhyävät päästä testaamaan ideoita ja kokeilemaan siipiäsi tosielämässä jo opiskeluaikana! Meillä tehdään uusia rohkeita yrittäjiä ja työelämän huipputyyppejä.

Lisätietoa kaikkiin TAMKin yrittäjyysasioihin, opintoihin ja neuvontaan liittyen Y-kampukselta!

Ota yhteyttä:    
Marika Vuorenmaa, 040 846 8224, marika.vuorenmaa [at] tuni.fi tai www.y-kampus.fi

Y-kampus trailer

 

Yrittäjyysopinnot

Y-kampukselta löydät TAMKin vapaasti valittavat yrittäjyysopinnot. Katso yrittäjyysopintojen tarjonta täältä.
 

Yrittäjyystutkinnot

Proakatemia
Koulutus tarjoaa monipuoliset liiketalouden alan tiedot ja taidot. Proakatemiassa opiskelee liiketalouden, tietojenkäsittelyn, palveluliiketoiminnan, fysioterapian ja sosiaalialan opiskelijoita. Oppiminen perustuu tekemällä oppimiseen, ammattikirjallisuuteen sekä tiedon ja kokemusten jakamiseen oman tiimin ja koko yhteisön kesken. Suuri osa opinnoista koostuu erilaisista työelämäprojekteista, joita tehdään eri alojen yrityksille.

Lisätietoja: www.proakatemia.fi

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto: Yrittäjyyden koulutus (90 OP)
Koulutusohjelman tavoitteena on kehittää yrittäjyystaitojasi. Koulutusohjelmassa omaa yrittäjyyttä ja yritystä tarkastellaan eri näkökulmista. Opinnot voi suorittaa 1,5 vuodessa työn ohessa. Koulutuksessa hyödynnetään erilaisia opetusmuotoja. Ensimmäisen vuoden aikana järjestetään neljä lähijaksoa. Tutkinto on laajuudeltaan 90 opintopistettä. Opinnot koostuvat opiskelijan opinnäytetyönään (30 op) toteuttamasta oma yritystoiminnan kehittämistehtävästä, syventävistä ammattiopinnoista (50 op) ja vapaasti valittavista opinnoista (10 op).

Lisätietoja: www.tamk.fi/web/tamk/yrittajyys-yamk

Julkaistu: 21.2.2019
Päivitetty: 2.6.2023