Hyppää pääsisältöön

TAMKin opiskelijan käsikirja

Työ- ja harjoittelupaikat

Tampereen yliopisto ja TAMK
JobTeaserin juliste, kaksi opiskelijaa selaa tietokonetta

Löydät TAMKin opiskelijoille suunnatut työnantajien avoimet ilmoitukset työ-, kesätyö- ja harjoittelupaikkoihin, projektitöihin ja opinnäytetöihin TAMKin JobTeaser-palvelusta, joka toimii TAMKin pääasiallisena harjoittelu- ja työpaikkojen välitysalustana. Kirjaudu palveluun osoitteessa tamk.jobteaser.com Haka-tunnuksilla, päivitä profiilisi ja hakuehtosi ja tilaa sähköposti-ilmoitus hakuehtojesi mukaisista harjoittelu- ja työpaikoista. JobTeaserista löydät paljon muutakin sisältöä, joka tukee sinua urasuunnittelussa ja työnhaussa.

Huom. Sosiaali- ja terveysalan harjoittelupaikat välitetään Jobiilin kautta.

Työ- tai harjoittelupaikkaa hakiessasi kannattaa hyödyntää JobTeaserin lisäksi myös muita työnhakusivustoja, kuten Te-palveluiden ja Duunitorin työnhakusivustoja. Hyödynnäthän myös verkostojasi ja markkinoit osaamistasi aktiivisesti yrityksille, joissa työskentelystä olisit kiinnostunut. Oma aktiivisuus on työnhaussa tärkeintä myös opiskeluaikana, joten ole panosta hyviin työnhakudokumentteihin ja ota kiinnostaviin työnantajiin yhteyttä.

Jos kaipaat vinkkejä tai apua työ- tai harjoittelupaikkojen etsimiseen, voit varata ajan myös TAMK Urapalveluiden henkilökohtaiseen uraohjaukseen itsellesi sopivana ajankohtana: https://tamk.jobteaser.com ajanvaraus-välilehdeltä. Lisää tietoa henkilökohtaisesta uraohjauksesta löydät täältä.

Voit opiskella työnhakutaitoja myös itsenäisesti esimerkiksi Someta Duuniin -opintojen kautta.

Julkaistu: 21.2.2019
Päivitetty: 1.11.2022