Keitä me olemme?

Tampereen yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu rakentavat uutta korkeakouluyhteisöä ja samalla uutta mallia suomalaiseen korkeakoulutukseen. Uusi korkeakouluyhteisömme aloittaa toimintansa 1.1.2019. Tuolloin Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto yhdistyvät Tampereen yliopistoksi. Myös yliopiston ja ammattikorkeakoulun välinen yhteistyö tiivistyy.

Uudessa yhteisössä kohtaavat muun muassa talouden, tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan tutkimus. Luomme tieteenalojen rajapinnoista ammentavan monialaisen, innostavan ja globaalisti kiinnostavan tutkimus- ja oppimisympäristön. 

Olemme kehityksen moottori, joka tuottaa uusia ratkaisuja globaaleihin ongelmiin. Ytimessämme on ihminen. Olemme aktiivinen kansainvälinen toimija, ja tunnettu erityisesti edistyksellisestä pedagogiikasta. Kiinnitämme elinkeinoelämän ja tieteen toisiinsa tavalla, joka luo uutta suomalaisen osaamisen kysyntää eri puolilla maailmaa. 

Yhteisömme verkkosivut julkaistaan kolmessa vaiheessa syksyn 2018 aikana. Tässä ensimmäisessä julkaisussa pääset tutustumaan kansainvälisiin koulutusohjelmiimme sekä ammatilliseen opettajakoulutukseen. 

Loput koulutustietomme julkaistaan tällä sivustolla loka-marraskuussa 2018. 

Sivujen muut sisällöt julkaistaan joulukuussa 2018.