Keitä me olemme?

Tampereen korkeakouluyhteisön muodostavat Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu.

Yhdessä rakennamme uutta mallia suomalaiseen korkeakoulutukseen. Uusi korkeakouluyhteisömme aloitti toimintansa 1.1.2019. Tuolloin Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto yhdistyivät Tampereen yliopistoksi. Myös yliopiston ja ammattikorkeakoulun välinen yhteistyö tiivistyi.
Uudessa yhteisössä kohtaavat muun muassa talouden, tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan tutkimus ja opetus. Luomme tieteenalojen rajapinnoista ammentavan monialaisen, innostavan ja globaalisti kiinnostavan tutkimus- ja oppimisympäristön. 

Olemme kehityksen moottori, joka tuottaa uusia ratkaisuja globaaleihin ongelmiin. Ytimessämme on ihminen. Olemme aktiivinen kansainvälinen toimija, ja tunnettu edistyksellisestä pedagogiikasta. Kiinnitämme tieteen, opetuksen ja elinkeinoelämän toisiinsa tavalla, joka luo uutta osaamista ja tätä kautta suomalaisen osaamisen kysyntää eri puolilla maailmaa. 

Yhteisömme verkkosivut julkaistaan vaiheittain syksyn 2018 aikana. Tässä julkaisussa pääset tutustumaan koko koulutustarjontaamme ammatillisista korkeakouluopinnoista aina tohtoriohjelmiin ja täydennyskoulutukseen saakka.