Tampereen yliopiston kirjasto

Tilat ja laitteet

Tarjoamme opiskelijoiden käyttöön erilaisia oppimistiloja, kuten ryhmätyöhuoneita, sekä 3D-tulostimia ja Virtual reality -laitteita. Voit varata ryhmätyötiloja ja laitteita käyttöösi oman Outlook-kalenterisi kautta. Tilojen ja laitteiden tarkemmat kuvaukset löydät alta kampuskohtaisesta listasta. Huomaathan, että joidenkin tilojen käyttö edellyttää, että sinulla on kulkuoikeudet kyseiselle kampukselle.

Arvo
Hervanta
Linna
TAMK Pääkampus

Tulostus, skannaus ja kopiointi

Korkeakouluyhteisön opiskelijat ja henkilökunta

Voit tulostaa, kopioida ja skannata kirjastossa monitoimilaitteilla.

  • Rekisteröi ensin opiskelijakorttisi/kulkukorttisi palveluun monitoimilaitteella. Ohje IT Helpdeskin Tulostus-sivulla <linkki> ja kirjastojen kopiokoneilla.
  • Rekisteröinnin jälkeen voit tulostaa kortillasi kaikilta laitteilta kaikilla kampuksilla.
  • Voit tulostaa ilman korttia kirjautumalla laitteelle korkeakouluyhteisön käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
  • Tukipyynnöt ja vikailmoitukset yliopiston IT Helpdeskiin, it-helpdesk@tuni.fi.
  • Opiskelija voi ostaa lisää tulostuskiintiötä verkkokaupasta tai käteisellä Ricohin palvelupisteistä. Lisätietoa tulostuskiintiöstä löydät intranetistä.

Muut asiakkaat

Jos olet korkeakouluyhteisön ulkopuolinen kirjaston asiakas, voit ostaa tulostusta ja kopiointia varten kopiokortin.

  • Myymme kopiokortteja kirjaston asiakaspalvelussa Arvossa, Linnassa ja TAMK Pääkampuksella.
  • Taysin henkilökunta saa käyttöönsä kopiokortin Arvo-kirjaston asiakaspalvelusta esittämällä kuvallisen henkilökuntakorttinsa. Palauta kopiokortti asiakaspalveluun heti käytön jälkeen.

Langattomat verkot

Kirjastossa toimivat samat langattomat verkot kuin yliopiston ja TAMKin muissa julkisissa tiloissa. Käytä ensisijaisesti suojattua Eduroam-verkkoa, jolla pääsee kirjaston e-aineistoihin. 

Vierailijana voit kirjautua kampuskohtaisiin langattomiin vierailijaverkkoihin. Kirjaston e-aineistoihin et pääse väliaikaisella vierailijatunnuksella vaan ainoastaan niillä kirjaston tietokoneilla, jotka on tarkoitettu vierailijakäyttöön. Vierailijatunnuksen saat kampuksilla IT Helpdeskistä; lisäksi keskustakampuksella myös Päätalon ja PinniB:n infopisteistä ja TAMKin pääkampuksella infopisteestä ja kirjastosta.