Koulutus

Yli sata hakukohdetta avoimen väylän haussa

Henkilö juo kahvia kuvituskuvassa
Valokuvaaja: Rami Hanafi
Tampereen korkeakouluyhteisössä on kevään avoimen väylän haussa yhteensä 103 hakukohdetta. Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun avoimen väylän haku alkaa 3.5. ja päättyy 17.5.2021 klo 15.00.

Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi, kun olet suorittanut avoimessa yliopistossa tai avoimessa ammattikorkeakoulussa riittävän määrän tutkinto-ohjelmaan soveltuvia opintoja. Hakukohteen valintaperusteissa kerrotaan tarkemmin vähimmäisopintopistemäärä ja muut valintaan vaikuttavat kriteerit. 

Tampereen yliopistolla on avoimen väylän haussa yhteensä 37 hakukohdetta, joista 35 on suomenkielistä ja kaksi englanninkielistä hakukohdetta. TAMKilla avoimen väylän erillishaussa on kaiken kaikkiaan 66 hakukohdetta, joista 12 hakukohdetta on englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin. AMK-hakukohteista 47 on AMK-tutkintoihin johtaviin opintoihin ja 19 ylempiin AMK-tutkintoihin.  

Samaan aikaan järjestetään siirtohaut Tampereen yliopistoon ja Tampereen ammattikorkeakouluun. 

Siirtohaussa voivat hakea korkeakoulua tai alaa vaihtavat opiskelijat. Siirtohaun kautta hyväksytyn opiskelijan opiskeluoikeus siirtyy korkeakoulusta toiseen tai korkeakoulun sisällä koulutuksesta toiseen. Tampereen yliopistolla siirtohaussa hakukohteita on yhteensä 42, joista kaksi on englanninkielisiin koulutuksiin. TAMKin siirtohaussa voi hakea ainoastaan AMK-tutkintoon johtaviin opintoihin. Hakukohteita on kaikkiaan 35, joista 5 on englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin. 

Avoimen väylän haku 

Siirtohaku

Lisätietoja

Hakijoiden yhteydenotot Tampereen yliopiston hakijapalveluihin:

puh. 0294 520 400 (ma–pe klo 12–14), hakijapalvelut.tau [at] tuni.fi 

Hakijoiden yhteydenotot TAMKin hakijapalveluihin:

puh. 0294 520 444 (ma–pe klo 12–14), hakijapalvelut.tamk [at] tuni.fi 

 

Uusimmat uutiset kategoriassa Koulutus

Uusimmat uutiset