Hyppää pääsisältöön

Yhteisin askelin kohti työelämää-webinaari 27.4. klo 12-16

27.4.2021 12.00–16.00
Ilmoittautumisaika päättyy 22.4.2021,23.59
PääsymaksuMaksuton tapahtuma
Kaipaatko ideoita ja osaamista opiskelijoiden työssäoppimisen ohjaamiseen? Mietityttääkö työelämäyhteistyö ja haluaisitko kuulla kokemuksia verkostoitumisesta? Nyt sinulla on mahdollisuus kuulla, miten ASKEL- ja HARVE-hankkeissa on kehitetty varhaiskasvatuksen työssäoppimisen käytäntöjä ja ohjausosaamista.

Webinaarissa jaetaan yhteiskehittämisen antia; esitellään tutkimustyötä, uudistuneita työssäoppimisen käytäntöjä ja ohjaukseen liittyvää koulutusta. Lisäksi suunnataan katsetta tulevaisuuden varhaiskasvatuksen opettajankoulutuksen kehittämiseen. 

Kenelle?

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki varhaiskasvatuksen opettajankoulutuksen työssäoppimisesta ja sen ohjaamisesta kiinnostuneet. Kutsua saa välittää vapaasti eteenpäin.

Milloin?

Tiistaina 27.4.2021 klo 12–16. 

Missä?

Tapahtuma järjestetään verkon välityksellä Zoom-alustalla. Ilmoittaudu tapahtumaan 22.4.2021 mennessä seuraavan linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/3D086EE25189986C 

Zoom-linkki lähetetään ainoastaan tapahtumaan ilmoittautuneille. 

 

 

ASKEL - Asiantuntijuuden kehittäminen varhaiskasvatuksen yliopistokoulutuksessa

HARVE - Harjoittelupäiväkotien verkoston kehittäminen Pohjois-Suomessa

Hankkeita on rahoittanut Opetus- ja kulttuuriministeriö.

 

Liitteet

Järjestäjä

ASKEL- ja HARVE-hankkeiden kehittämistiimit, Oulun yliopisto ja Tampereen yliopisto

Lisätietoja

Marika Matengu, ASKEL-koordinaattori, Oulun yliopisto, marika.matengu@oulu.fi Arttu Mykkänen, yliopistolehtori, Tampereen yliopisto, arttu.mykkanen@tuni.fi