Kirjasto

Vinkkejä väitöskirjan julkaisemiseen kirjaston koulutuksessa 9.5.

Office
Askarruttavatko väitöskirjan julkaisemiseen liittyvät luvat? Miten löydät sopivan julkaisukanavan väitöskirjaasi sisältyville artikkeleille? Tule Väitöskirjan julkaiseminen -koulutukseen torstaina 9. toukokuuta!

Koulutus sopii erityisesti artikkeleista koostuvaa väitöskirjaa suunnitteleville. Käymme läpi väitöskirjan julkaisemiseen liittyviä kysymyksiä, kuten tekijänoikeus- ja lupa-asioita sekä oman yliopiston käytänteitä. Avoimen julkaisemisen (Open Access) peruskäsitteet tulevat samalla tutuiksi.

Myös väitöskirjojen ohjaajat ovat lämpimästi tervetulleita koulutukseen!

• Missä ja milloin? Torstaina 9.5.2019 klo 14-16, Elina-opetusluokka, Linna 3022, 3. krs
  • Kenelle? Tampereen yliopiston väitöskirjatutkijoille ja väitöskirjojen ohjaajille
  • Mitä käsitellään?
    Väitöskirjojen julkaisuprosessi Tampereen yliopistossa
    Tekijänoikeus- ja lupa-asiat
    Sopivan julkaisukanavan valinta osajulkaisuille
    Avoimet ja tilausmaksulliset julkaisukanavat
    Julkaisukanavien hakeminen eri palveluista: JUFO-portaali, DOAJ, Sherpa/Romeo

Ilmoittaudu viimeistään viikko ennen koulutusta (lomake vaatii kirjautumisen).

HUOM! Koulutus järjestetään englanninkielisenä Hervannan kampuksella ma 20.5.

Lisätietoja: Tietoasiantuntija Anna Ruth, anna.ruth@tuni.fi

Kirjaston koulutukset