Hyppää pääsisältöön

Uudet korona-altistukset paikantuvat keskustakampukselle Pinni B -rakennukseen, altistuneisiin ollaan yhteydessä, tiloja voi käyttää normaalisti (päivitetty 13.3.)

Julkaistu 12.3.2020
Tampereen korkeakouluyhteisö
Kuvituskuva Hervannan kampukselta.
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on tiedottanut 12.3. uusista koronavirustapauksista, joista yhteen tapaukseen liittyy altistumisia Tampereen yliopistossa. Tämä tapaus ei liity aiempiin Tampereen yliopistossa todettuihin tapauksiin, joista tiedotettiin 8.3.

Päivitetty 13.3:

Yliopistolla tällä hetkellä olevan tiedon mukaan Pirkanmaan sairaanhoitopiiri kontaktoi altistuneet henkilöt. Henkilöiden, joihin ei olla yhteydessä, ei tämän tiedon mukaan pidä olla huolissaan.Viranomainen julkaisee uusimmat tiedot päivittäin noin klo 11.

Yliopistolla ei ole tietoa Pinni B :n altistumisten tarkasta sijainnista tai ajankohdasta. Toimimme viestinnässä yhteistyössä viranomaisten kanssa.

PSHP:n tiedote 13.3.: https://www.tays.fi/fi-FI/Pirkanmaalla_uusia_koronatartuntoja__sai(104360)

***

Päivitetty 12.3.:

Nyt todetut koronavirukselle altistumiset paikantuvat yliopiston keskustakampukselle Pinni B –rakennukseen ja muutamaan yliopistolla pidettyyn kokous- tai koulutustilanteeseen. Altistuneisiin otetaan yhteyttä ja heidät asetetaan karanteeniin.

Yliopiston tilat, mukaan lukien Pinni B, eivät ole tartuntavaarallisia ja niitä voidaan käyttää normaalisti.

Lisätiedot ja kysymykset: korona [at] tuni.fi

Lue lisää: https://www.tays.fi/fi-FI/Pirkanmaan_nelja_uutta_koronatartuntaa_I(104286)