Avoimet työpaikat TAMKissa

Ulkoisen rahoituksen päällikkö

Haemme ulkoisen rahoituksen päällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 2.8.2021.
Tule mukaan kasvattamaan TAMK:n ulkoisen rahoituksen kokonaisuutta! Tarjolla on avaintehtävä Suomen vetovoimaisimman ammattikorkeakoulun osaavassa työyhteisössä uuden ulkoisen rahoituksen yksikön päällikkönä. Strategisena tavoitteenamme on kasvattaa ulkoisen rahoituksen osuutta liikevaihdosta sekä hyödyntää hanketoiminnan henkilöstölle tuottama osaaminen koulutustoiminnassamme. Vastuullasi on TAMK:n tiimin rahoitusosaamisen kehittäminen sekä vahvan tiimin rakentaminen kasvun mahdollistamiseksi. Päällikön tehtävässä kehittämisote, uudet avaukset ja tavoiteorientoituneisuus ovat keskiössä. Työskentelet tiimisi kanssa kiinteänä osana TAMK:n huippuosaajien ja Tampereen korkeakouluyhteisön muodostamaa kokonaisuutta, hyödyntäen monialaisen substanssiosaamisen ja laajat verkostot.

Päällikkönä olet aktiivisesti laajentamassa rahoitusosaamisen kenttää, ja sinulla on tukenasi reilun 20 hengen hanke- ja projektitoiminnan rahoituksen asiantuntijayksikkö. Työssäsi panostat tulos- ja kasvuorientoituneesti ulkoisen rahoituksen kehittämiseen ja yhteistyöhön rahoittajien, rahoituksen verkostojen, yhteistyökumppaneiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Vastuullasi on sekä ulkoisen rahoituksen hakemisen että sen avulla tehtävän kehittämis- ja koulutustyön toteuttamisen laadukkuus. Työ vaatii matkustamisvalmiutta ja kykyä toimia niin kansallisissa kuin kansainvälisissä yhteyksissä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vahva korkeakoulujen ulkoisen rahoituksen osaaminen, rahoitusinstrumenttien laaja tuntemus ja näyttöjä tuloksekkaasta työstä esimerkiksi TKI-toiminnan ulkoisen rahoituksen kehittämisessä. Toimit luontevasti ja rohkeasti erilaisissa ja monimuotoisissa yhteistyöverkostoissa, ja sinulla on kyky hahmottaa sekä uusia mahdollisuuksia, että TAMK:n tavoitteisiin vastaavia kokonaisuuksia. Ylempi korkeakoulututkintosi tai jatkotutkintosi sekä aiempi työkokemus vastaavissa tehtävissä antavat pohjan menestyä haasteellisessa tehtävässämme. Edellytämme esihenkilökokemusta sekä tuntemusta tiimimäisen toiminnan johtamisesta. Arvostamme kannustavia motivointi- ja neuvottelutaitoja niin lähijohtajana kuin yhteistyökumppanina, innovatiivista näkemystä sekä muutosmyönteistä asennetta.  Omaat hyvät suomen ja englannin kielten suulliset ja kirjalliset taidot, ja muiden kielten osaamisesta on hyötyä työssäsi.

Kuulut TAMK Plus:an johtoryhmään, jossa on ulkoisen rahoituksen lisäksi mm. kansainvälisyyden ja liiketoiminnan yksiköt. Työssäsi raportoit TKI-vararehtorille.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset tekemään yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä. Teet työtä ammattitaitoisen henkilöstön kanssa vahvassa asiantuntijaorganisaatiossa. Tarjoamme myös mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen omassa työssä, kilpailukykyisen palkan ja muut edut. Panostamme hyvään työelämän laatuun, työkavereihin ja työympäristömme on joustava.

Lisätietoja tehtävästä antavat vararehtori Kirsi Viskari, puh. 040 037 6420, 27.5. klo 12.30–14.00 ja 1.6. klo 14–15 sekä MPS-konsultti Jaana Pihlajamäki, puh. 040 167 6867, 24.5. klo 15–16 ja 26.5. klo 9–10.

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen uratori.mps.fi 13.6.2021 mennessä.

Uusimmat uutiset kategoriassa Avoimet työpaikat TAMKissa

Uusimmat uutiset