Tapahtuma

Tutustumiskierros sote-alan ratkaisuihin

Miten organisaationne on valmistautunut asiakaskeskeiseen palveluun ja työskentelyyn? Millaista asiakas- ja ihmislähtöinen toiminta ja kehittäminen sosiaali- ja terveydenhuollossa ovat parhaimmillaan? Joko organisaatiossanne hallitaan asiakaskeskeinen palveluosaaminen sähköisissä ympäristöissä?

Tutustumiskierros sote-alan ratkaisuihin lähtee liikkeelle 19. toukokuuta. Digitalisaatio, ikääntyvä väestö sekä haaste ammattilaisten riittämisestä asettavat uudenlaisia vaatimuksia, joihin sote-alan toimijoiden on pystyttävä vastaamaan. Tule kuulemaan TAMKin työelämälähtöisistä jatkuvan oppimisen sekä tutkintokoulutuksen ratkaisuista!

Kevään tutustumiskierrokset on nyt ajeltu, ja siirrymme kesälomille. Kiitos kaikille osallistujille!

Jatkamme tutustumiskierroksia 7.9.2021 klo 14–15.00. Päivitämme teemat ja ilmoittautumislinkin tälle sivulle elokuussa. Jää siis seuraamaan sivua tai tilaa Osaamisen kehittäjät -uutiskirje, jonka kautta kuulet myös korkeakouluyhteisön muista koulutuksista ja tapahtumista!

Mikäli kaksi ensimmäistä tutustumiskierrosta jäivät väliin, tunnelmaan pääsee myös seuraavilla blogikirjoituksilla:

Ensimmäinen webinaari: Sospro-Akatemia

Toinen webinaari: Keiturin Soten sairaanhoitajakoulutus