Yleisötilaisuus

Tutkijoiden yö Tampereella

tuni-ajankohtaista-banneri_21.jpg
Tampereen korkeakouluyhteisö on tänäkin vuonna mukana Tutkijoiden yössä monitieteisellä ohjelmalla.

Tampereen Tutkijoiden yön ohjelma saapuu jälleen kaupunkiin, tällä kertaa pääosin verkossa. Luvassa on erilaisia virtuaalisia tiedetyöpajoja, luentoja sekä podcasteja. Monipuolinen ohjelma tarjoaa avartavaa kokemista kaikenikäisille.

Koulupäivän aikana tarjottavassa ohjelmassa on virtuaalisesti luentoja eri aiheista, työpajoja sekä laboratoriovierailuja. Ohjelmaa toteutetaan yhteistyössä lasten ja nuorten oman yliopiston Juniversityn kanssa. Ohjelma tarjoaa ikkunan monialaisen korkeakoulun tutkimukseen ja opiskeluun.

Aikuisemmalle väestölle on luvassa Radio Moreenin tiede-podcasteja ja illan päättää suosittu Science Slam -kisa, mikä toteutetaan G-Livelabissa.

Tulevat tapahtumat

Menneet tapahtumat