Tapahtuma

Turvallisuussymposium 2019

Ilmoittautumisaika:
Kestävää turvallisuutta kohti - symposium kokoaa kiinnostuneet yhteen

Ensimmäinen turvallisuustutkimuksen symposium järjestetään Tampereen yliopiston päärakennuksessa 10.10.2019 klo 8.30 - 17.15.    

Turvallisuussymposium tarjoaa näyteikkunan monipuoliseen turvallisuuden tutkimukseen ja mahdollisuuden alan toimijoiden tapaamiseen.  

Turvallisuustutkimuksen symposiumissa pääset tutustumaan alan tuoreimpaan tutkimukseen. Pääpuhuja on professori Hiski Haukkala Tampereen ylipistosta. Aamupäivän paneelikeskusteluun osallistuvat professori Catia Confortini (Wellesley College), professori Meri Koivusalo (Tampereen yliopisto), asiakkuusvastaava Heini Wallander (Business Tampere), pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen (Opetushallitus), professori Stephen J. Wright (Tampereen yliopisto) ja senior principal Valtteri Vuorisalo (Accenture). Päätössessiossa esiintyvät professori Catia Confortini (Wellesley College) ja professori Teemu Tallberg (Maanpuolustuskorkeakoulu).  

Rinnakkaissessioiden tarjonta on monipuolinen. Teemoina ovat epävarmuuksien hallinta, digitalisaation turvallisuus, ekokriisi ja kiertotalous, globaali terveysturvallisuus, tapahtumaturvallisuus, informaatiovaikuttaminen ja medialukutaito, kasvojentunnistus, turvallisuuden sosiaaliset kasvot sekä liberaalin järjestyksen kriisi.  

Symposiumissa sinulla on mahdollisuus tavata turvallisuuden tutkijoita, viranomaisia sekä yritysten ja kolmannen sektorin edustajia. 

Tilaisuus on maksuton, mutta ilmoittauduthan etukäteen. 

--

Turvallisuussymposiumin yhteydessä esitellään Katarina Karppisen ilmalaadusta kertova verkkotaideteosteos "Musta hiili". Teos on nyt esillä ensimmäistä kertaa Tampereen ilmanlaatuun kytkettynä. Taideteos on nähtävillä yliopiston päärakennuksen juhlasalin aulassa 10.10-15.10.  Teoksen ohjelmoinnista ovat vastanneet Tuukka Pasanen ja Sami Maaranen.

 

 

Järjestäjä

Pirkanmaan turvallisuusklusteri

Further information

Risto Honkonen, johtaja, turvallisuusklusteri, +358 50 318 7084, risto.honkonen@tuni.fi, Anniina Autero, asiantuntija, +358 50 437 7083, anniina.autero@tuni.fi