Yhteistyö

Tulevaisuusverstas

Värikkäitä piirrettyjä hehkulamppuja
Jäitkö ilman opiskelupaikka yliopistossa tai korkeakoulussa? Oletko töissä ja haet uutta suuntaa urapolullesi? Oletko yliopiston tai korkeakoulun opiskelija, mutta kaipaisit juuri sinulle räätälöityä tukea enemmän?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, olet etsimämme henkilö.

Muotoilemme yhdessä huippuasiantuntijoiden johdolla elinikäisen ohjauksen ja tuen mallia jatkuvan oppimisen hengessä. Haluamme varmistaa yksilön hyvinvoinnin opinnoissa ja työssä.

Me Tampereen korkeakouluyhteisössä olemme sitä mieltä, että jatkuvan oppimisen varmistamiseksi tarvitsemme myös elinikäistä ohjausta ja tukea elämän eri vaiheissa. Perus- ja toisen asteen opo tai korkea-asteen HOPS-ohjaus ei enää riitä. Myös työelämään tarvitaan elinikäisen ohjauksen malleja.

Uskomme myös siihen, että tulevaisuus tehdään yhdessä.

Kutsummekin juuri sinut hakeutumaan kevään 2020 aikana järjestettävän Tulevaisuusverstaaseen rakentamaan jatkuvan oppimisen tulevaisuutta!

Tulevaisuusverstaan teemat

• Jatkuvan oppijan ohjaus ja tuki – ideariihi ja yhteiskehittämisen stepit tulevaisuusajattelijan ohjauksessa
  • Ideoiden jatkojalostus ja muotoilu ohjausammattilaisten verstaassa
  • Tuotoksen konkretisointi yhteisen vision mukaisesti

Kuka voi hakea?

Haemme 15 jatkuvasta oppimisesta kiinnostunutta henkilöä luomaan kanssamme ohjauksen ja tuen uusia ratkaisuja. Hae mukaan

• jos olet intohimoinen osaamisen kehittäjä ja oppija
  • jos sinulla on kokemusta saamastasi ohjauksesta osana korkeakouluopintoja
  • jos sinulla on kokemusta coachauksesta osana työtäsi
  • jos sinulla on huonoja kokemuksia ohjauksesta

Arvostaisimme näkemystäsi ja olisimme kiinnostuneita kuulemmaan kehitysideasi. Laitetaan yhdessä tämä asia kuntoon!

Miksi juuri sinun kannattaisi osallistua?

Yhteiseen kehittämiseen osallistumalla

• pääset mukaan rakentamaan tulevaisuuden ohjausta asiantuntijoiden inspiroimana
  • tutustut tulevaisuuden ohjausajatteluun
  • saat ideasi kuuluviin ja osaksi konkreettisia ratkaisuja
  • pääset testaamaan työkaluja ja viitekehyksiä, joilla vauhditat omaa kehittymistä
  • tulet osaksi uteliaiden ja kehitysmyönteisten tekijöiden tiivistä ryhmää

Kehitystyössä syntynyttä tuotosta hyödynnetään osana jatkuvan oppimisen kokonaishyvinvoinnin ratkaisua.

Aikataulu ja hakeminen

Tulevaisuusverstas toteutetaan huhti-toukokuussa kolmena erillisenä päivänä. Tarkka aikataulu ja hakulomake julkaistaan Tulevaisuuspäivänä 6.3.2020.

Hae mukaan ja tule vaikuttamaan!

Henkilöprofiili

Kirsi Hanhisalo