Tapahtuma

Tieteen päivät

Yliopistokaupungeissa alkuvuodesta järjestettävä Tieteen päivät -tapahtuma täyttää Tampere-talon lauantaina 26.1.2019. Päivän teema on rohkeus.

Rohkeutta tarkastellaan niin tekniikan, arkkitehtuurin ja tekoälytutkimuksen kuin luonnontieteiden, psykologian ja yhteiskuntatieteidenkin näkökulmista.

Tampereella kuullaan ja keskustellaan rohkeudesta työyhteisöissä, rohkeudesta kaupunkisuunnittelussa ja asukasaktivismissa. Mitä tarkoittaa tieteen rohkeus? Onko se rohkeutta tehdä ja ajatella toisin, kyseenalaistaa totuttua? Pohditaan myös voiko tekoäly olla rohkeaa.

Tampere-talossa on lisäksi esittelypisteitä, demoja ja työpajoja, joissa koettavaa kaiken ikäisille.

Järjestäjä

Aamulehti, Pirkanmaan liitto, Poliisiammattikorkeakoulu, Tampereen ammattikorkeakoulu, Tampereen kaupunki, Tampereen yliopisto, Tampere-talo