Kirjasto

Tervetuloa kirjaston 60 min tietoiskuun: Viitteidenhallintaohjelma Zotero tutuksi

Winter landscape
Mikä on viitteidenhallintaohjelma? Kuinka saat viitteidenhallintaohjelma Zoteron käyttöön? Mitä voit tehdä viitteidenhallintaohjelmalla?

Kirjaston 60 min tietoiskussa esitellään Zotero-viitteidenhallintaohjelman perustoiminnot.

• Mikä on Zotero?
  • Kuinka asennat Zoteron?
  • Viitteiden lisääminen Zotero kokoelmaan
  • Kuinka voit luoda kansioita/kokoelmia?
  • Kuinka lisätään muistiinpanoja?
  • Zotero ja word
  • Lähdeluettelon tekeminen

Viitteidenhallintaohjelma Zoteron tietoiskut järjestetään etäyhteydellä Zoomissa.

Tietoiskuja ei tallenneta.

Tietoiskut on tarkoitettu korkeakouluyhteisön opiskelijoille, henkilökunnalle ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Ennen tietoiskua voit ladata Zoteron koneellesi Zoteron sivuilta (oma tietokone) tai Software Centeristä (yliopiston tietokone). Lisäksi voit perustaa itsellesi Zotero-tilin osoitteessa zotero.org.

Ohjelmaan voi tutustua kirjaston oppaan avulla:

Paikka:

Tarkemman linkin osallistumiseen Zoom-etäyhteydellä löydät tästä intran uutisesta.

Tietoiskujen (60 min) ajankohdat:

• 20.1 klo. 9.00-10.00
  • 27.1 klo. 9.00-10.00