Kirjasto

Tehdassuunnittelun kurssi etäopiskeluna Metropolian avoimen korkeakoulun kautta alkaa 12.1.2022, ilmoittaudu pian!

Metropolia tarjoaa kaikille mahdollisuuden osallistua tehdassuunnittelua käsittelevälle kaksiosaiselle kurssille avoimen korkeakoulun kautta. Kurssi on Metropolian ja PSK standardisoinnin yhdessä suunnittelema kokonaisuus. Kurssi järjestetään edullisena etäopiskeluna ja ensimmäinen osa Tehdassuunnittelun perusteet alkaa 12.1.2022. Toinen osa eli Tehdassuunnittelun jatkokurssi alkaa 10.3.2022 ja siihen ilmoittaudutaan myöhemmin keväällä.

Kurssille on varattu rajattu määrä paikkoja ulkopuolisille opiskelijoille, joten kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian.

Ilmoittautumisohje:

• Kurssi löytyy avoimen AMK:n Metropolian kurssitarjonnasta: https://hakija.oma.metropolia.fi/
  • Valitse tutkinto-ohjelmaksi Bio- ja kemiantekniikka ja sitten Tehdassuunnittelun perusteet.
  • Esitietoja ei tarvitse täyttää. Kurssin työtilasta löytyy tarkempi aikataulu, jaettava materiaali ja kurssiin liittyvät tehtävät.

Lisätietoa kurssista saa PSK:lta, psk [at] psk-standardisointi.fi tai Metropoliasta Timo Seuraselta timo.seuranen [at] metropolia.fi.

Uusimmat uutiset kategoriassa Kirjasto

Uusimmat uutiset