Tapahtuma

Teemabrunssi Porissa: Kulttuurisesti vastuullinen yritystoiminta ja humanistinen asiantuntijuus

Ilmoittautumisaika:
Porin yliopistokeskuksessa järjestetään kevään 2020 aikana kolme sidosryhmille suunnattua aamubrunssia, joissa keskustellaan asiantuntijan alustuksella päivän teemasta.

Satakuntalaisyrityksille ja -yhteisöille suunnatun UCPori Klubin kevään 2020 ensimmäinen Teemabrunssi järjestetään keskiviikkona 26.2.2020 klo 8.00-9.30 Porin yliopistokeskuksessa (1. krs, August).

Kulttuurisesti vastuullinen yritystoiminta loistaa vielä poissaolollaan liiketoimintaosaamisen keskusteluissa. Teemabrunssilla kerromme, mitä Eurajoki-projekti opetti yritysten ja toimintaympäristön välisestä yhteydestä, paikallisesta ympäristökulttuurista, kestävyydestä ja liiketoiminnasta.

Tilaisuuden alustavat tutkijat Laura Puolamäki ja Eeva Karhunen (Eurajoki tietokirjaksi -hanke, Turun yliopisto, Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelma)

Tilaisuudessa on aamiaistarjoilu.

Ilmoittaudu teemabrunssille 19.2.2020 klo 16 mennessä!

Porin yliopistokeskus

Further information