Tiedote

Tampereen yliopiston hallitukseen kolme uutta jäsentä

Yliopiston lippu
Tampereen yliopiston hallituksen kolmen jäsenen toimikausi päättyy 31.12.2021. Konsistori nimitti tiistaina 26.10. hallitukseen kolme uutta jäsentä.

Uudet Tampereen yliopiston hallituksen jäsenet toimikaudelle 1.1.2022 – 31.12.2025 ovat:

Vuorineuvos Jorma Eloranta
Professori Jukka Törrönen, Tukholman yliopisto
Professori Jussi Välimaa, Jyväskylän yliopisto

Hallituksessa jatkavat:

TkT Anne Jalkala, Vice President, Innovation and Venturing, Fortum Oyj
Professori Johanna Kantola, Tampereen yliopisto
YTM Ville Tynkkynen, väitöskirjatutkija, Tampereen yliopisto
Professori Outi Vaarala, johtaja, tutkimus ja tuotekehitys, Orion Pharma

Konsistorin puheenjohtaja Eeva Moilanen toivottaa uudet hallituksen jäsenet  lämpimästi tervetulleeksi Tampereen yliopistoyhteisöön ja kiittää nimittämistä valmistellutta nimityskomiteaa sekä aktiivisesti hallitusjäseniä ehdottaneita yliopistoyhteisön jäseniä ja yliopistosäätiön perustajia.

- Konsistorin ja koko yliopistoyhteisön puolesta haluan esittää parhaimmat kiitokset toimikautensa päättäville, uuden yliopiston hallituksessa alusta saakka mukana olleille hallituksen puheenjohtajalle Ilkka Herlinille, professori Jari Kinaretille ja professori Pirkko Liisa Raudaskoskelle arvokkaasta panoksesta Tampereen yliopiston rakentamisessa.

Uusimmat uutiset kategoriassa Tiedote

Uusimmat uutiset