Hyppää pääsisältöön

Tampereen korkeakouluyhteisön jatkuvan oppimisen palvelut yhteisen Tree-nimen alle

Julkaistu 9.9.2020
Tampereen korkeakouluyhteisö
Hymyilevä nainen ja Tree - Jatkuvan oppimisen palvelut logo
Tampereen korkeakouluyhteisön täydennyskoulutustoimijat tiivistävät yhteistyötään yhteisen markkinointinimen alle. Tampereen yliopiston jatkuvan oppimisen palvelut ja Tampereen ammattikorkeakoulun TAMK EDU ovat nyt Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut. Organisaatiot eivät yhdisty, mutta palvelut ovat saatavilla yhteisen Tree-nimen alla.

– Elämänmittaisen oppimisen tukemiseksi yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu kokoavat tänä syksynä jatkuvan oppimisen tarjontansa yhteisen Tree-nimen alle. Nimi kuvastaa osaamisen kehittymistä puun kasvun vertauskuvan kautta, Tampereen yliopiston rehtori Mari Walls kertoi yliopiston lukuvuoden avajaispuheessaan. 

Tree vastaa muuttuvan yhteiskunnan ja työelämän tarpeisiin tarjoamalla yrityksille, organisaatioille ja yksilöille tutkittuun tietoon perustuvaa täydennyskoulutusta ja muita osaamisen kehittämisen ratkaisuja. Se palvelee korkeakoulutettuja kaikissa tutkinnon jälkeisen osaamisen kehittämisen tarpeissa. 

– Yhteiskunnan kompetenssien ylläpitäminen ja jatkuva kehittäminen on Treen toiminnan perusajatus. Treenä luomme osaamisen kehittämisen ratkaisuja monenlaisiin yhteiskunnan ja työelämän murroksiin. Se voi tapahtua yksilön, yrityksen tai laajemman yhteisön tai verkoston kautta. Haluamme osaltamme olla muuttuvien osaamistarpeiden keskellä rakentamassa jatkuvan oppisen olohuonetta, joka inspiroi ja mahdollistaa eri tahojen dialogin, johtaja Hanna Rinne Tampereen yliopistosta kertoo. 

Treen palveluvalikoimaan kuuluvat täydennys- ja erikoistumiskoulutukset, avoimet korkeakouluopinnot ja koulutusvienti. Osaamisen kehittämisen palvelut, kuten coaching ja valmennus, ovat osa valikoimaa. Maksullisen koulutustoiminnan lisäksi valikoimassa on osallistujalle maksutonta koulutusta, jonka toteuttamista tuetaan julkisilla varoilla. 

– Korkeakouluyhteisön tuottamat täydennyskoulutukset tunnistaa nyt yhteisestä brändistä. Tree kokoaa yhteen laajasti palvelut ja mahdollistaa osaltaan uudenlaisten jatkuvan oppimisen palveluiden ratkaisujen tuottamisen. Me kehitämme yhdessä parempia ja vaikuttavimpia palveluita asiakkaan kanssa yhdessä, johtaja Carita Prokki TAMKista sanoo. 

Tree mukana Johtajuussymposiumissa 

Treen johto on Johtajuussymposiumissa 9.9. haastattelussa klo 15.15 seminaarikanavilla 1 ja 2. Tervetuloa kuulemaan lisää! 

Täydennyskoulutustoiminnalla on pitkä historia Tampereen yliopistossa ja Tampereen ammattikorkeakoulussa. Ennen yliopistojen yhdistymistä 2019 täydennyskoulutusta järjestettiin Tampereen teknillisen yliopiston täydennyskoulutuskeskus Edutechissa ja Tampereen yliopistossa Johtamiskorkeakoulun tutkimus- ja koulutuskeskus Synergosissa sekä tiedekuntiin sijoittuneena täydennyskoulutustoimintana. Tampereen ammattikorkeakoulussa täydennyskoulutuksen ja myytävien palveluiden nimenä on tähän asti ollut TAMK EDU. Palvelut löytyvät nyt yhdeltä luukulta: Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut. 

Lisätietoja: www.tuni.fi/kehityosaajana 

Yhteyshenkilöt: 

Tampereen yliopisto 

Hanna Rinne, johtaja, Työelämäyhteydet ja jatkuva oppiminen, 040 849 0331, hanna.rinne [at] tuni.fi (hanna[dot]rinne[at]tuni[dot]fi)

Aino Sipari, päällikkö, Työelämäyhteydet ja jatkuva oppiminen, 050 318 2266, aino.sipari [at] tuni.fi (aino[dot]sipari[at]tuni[dot]fi) 

Tampereen ammattikorkeakoulu 

Carita Prokki, johtaja, Täydennyskoulutus ja myytävät palvelut, 040 733 5650, carita.prokki [at] tuni.fi (carita[dot]prokki[at]tuni[dot]fi)