Tiedote

TAMKin tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän tai siirtohaun kautta? Haku päättyy 15.10.2021

Syyslehtiä
Tampereen ammattikorkeakoulun syksyn 2021 avoimen väylän haussa on monipuolinen koulutustarjonta, ja hakukohteita on yhteensä 38. Avoimen väylän haku on alkanut 1.10. ja päättyy 15.10.2021 klo 15.00.

Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi, kun olet suorittanut avoimessa ammattikorkeakoulussa riittävän määrän tutkinto-ohjelmaan soveltuvia opintoja, esimerkiksi avoimen ammattikorkeakoulun polkuopintoja. Hakukohteen valintaperusteissa kerrotaan tarkemmin vähimmäisopintopistemäärä ja muut valintaan vaikuttavat kriteerit.  

AMK-hakukohteita on tarjonnassa 28 ja ylempiin AMK-tutkintoihin johtavia hakukohteita 10. Avoimen väylän erillishaussa on mukana sekä päivätoteutuksena että monimuotototeutuksena järjestettäviä koulutuksia. Lisäksi hakukohteena on kaksi englanninkielistä tutkinto-ohjelmaa: Bachelor of Engineering, Software Engineering sekä Bachelor of Engineering, Environmental Engineering.  

Haussa olevat tutkinnot: https://www.tuni.fi/fi/tule-opiskelemaan/avoimen-vaylan-haku-ja-siirtohaku-tamkiin 

Siirtohaku käynnissä samaan aikaan 

Siirtohaussa voivat hakea korkeakoulua tai alaa vaihtavat opiskelijat. Siirtohaun kautta hyväksytyn opiskelijan opiskeluoikeus siirtyy korkeakoulusta toiseen tai korkeakoulun sisällä koulutuksesta toiseen. TAMKin siirtohaussa voi hakea ainoastaan AMK-tutkintoon johtaviin opintoihin. Hakukohteita on yhteensä 21, joista kaksi englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin: Bachelor of Engineering, Software Engineering sekä Bachelor of Engineering, Environmental Engineering.  

  

Lisätietoja:  

Hakijoiden yhteydenotot TAMKin hakijapalveluihin:

puh. 0294 520 444 (ma–pe klo 12–14), hakijapalvelut.tamk [at] tuni.fi  

Huomaa poikkeukset aukioloajoissa: https://www.tuni.fi/fi/tutustu-meihin/hakijapalvelut  

  

Kuva: Pixabay

Uusimmat uutiset kategoriassa Tiedote

Uusimmat uutiset