Hyppää pääsisältöön

Ilmoittautumisaika päättyy 10.2.2023,15.00
Kielisuomi
PääsymaksuMaksuton tapahtuma
Tervetuloa Rauhalliseen Jatkoon! -päivään TAMKille keskiviikkona 22.2.2023 klo 14:00-16:00!

Tampereen ammattikorkeakoulu käynnistää yhdessä lukiokoulutuksen Suunta-hankkeen kanssa pilottikokeiluna Rauhallisen Jatkoon!-päivän keskiviikkona 22.2.2023 klo 14:00-16:00. Tilaisuus on suunnattu Tampereen seutukunnan lukioiden opiskelijoille, joita kiinnostaa jatko-opinnot Tampereen ammattikorkeakoulussa, mutta joiden ei ollut mahdollista osallistua isompaan tapahtumaan erilaisten vaikeuksien vuoksi. Esteen taustalla voi olla mm. sosiaalisten tilanteiden pelko, toistuvia paniikkikohtauksia, vahvat asperger- tai add/ adhd-piirteet, fyysinen/psyykkinen sairaus, aistivamma. Rauhallinen Jatkoon!-päivä järjestetään pienempänä toteutuksena rajatulle kohdeyleisölle.

Rauhallisen Jatkoon!-päivän aikana opiskelija pääsee tutustumaan TAMKiin ja sen koulutus tarjontaan. Tilaisuus alkaa yhteisellä osiolla, minkä jälkeen jakaudutaan pienempiin ryhmiin opiskelijaa kiinnostavan alan/tutkinto-ohjelman mukaan. Opiskelija voi esittää kysymyksiä ja jutella matalalla kynnyksellä juuri häntäkiinnostavan tutkinto-ohjelman edustan kanssa. Tilaisuudessa on paikalla hakijapalveluiden edustaja kertomassa ammattikorkeakouluun hakemisesta ja eri hakuväylistä. Lisäksi TAMKin erityisopettaja kertoo mahdollisista tukijärjestelyistä, joita TAMKilla on mahdollista opintoihin saada ja miten tuen piiriin hakeudutaan.

Opiskelija voi ottaa tilaisuuteen mukaansa huoltajan, muun tukihenkilön tai esimerkiksi oman erityisopettajan tai kuraattorin.

Ilmoittaudu lomakkeella viimeistään 10.2.2023 klo 15. Täytäthän ilmoittautumislomakkeen yhdessä osallistuvan opiskelijan kanssa.

Tapahtuma järjestetään lähitoteutuksena ja osallistuminen on maksutonta.

Tapahtuman pääkieli on suomi.

Nähdään TAMKilla!

Yhteistyöterveisin,