Pyhäjärvi-instituutti ja Tampereen yliopisto kutsuu Sinut webinaariin kuulemaan asiantuntijoiden esityksiä ja keskustelemaan keskiviikkona 1.6.2022 klo 12.30-13.45.
Ohjelma:
12.30 Pyhäjärvi-instituutin sisältöjohtaja Marko Jori avaa tilaisuuden
12.35 eKETJU: tuottajien, elintarviketeollisuuden ja vähittäiskaupan kehittämisehdotuksia kriisitilanteessa. Kehittämispäällikkö Sauli Jaakkola, Pyhäjärvi-instituutti
12.45 Ruokavalintojen muutokset koronapandemian aikana – terveysnäkökulma. Tutkijatohtori Laura Salmivaara, Helsingin yliopisto
13.00 Elintarviketuotannon varautuminen kriiseihin, mikä on ELVAR-ryhmien rooli? Varautumiskoordinaattori Matti Niskanen, Varsinais-Suomen ELY-keskus
13.15 Kommenttipuheenvuoro: Elintarviketeollisuuden tuotantotoimintojen jatkuvuuden hallinta. Liiketoimintajohtaja Petri Toivola, HKScan
13.25 Keskustelu
13.45 Tilaisuus päättyy
eKETJU-hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) Satakuntaliiton kautta. Hankkeen toteuttavat Pyhäjärvi-instituutti ja Tampereen yliopisto 2021-2023
Järjestäjä
Pyhäjärvi-instituutti Tampereen yliopisto Pori