Hyppää pääsisältöön

Suomalaisen elintarvikeketjun varautuminen kriiseissä - webinaari

Tampereen yliopisto
Ajankohta1.6.2022 9.30–10.45
Ilmoittautumisaika päättyy 31.5.2022,20.55
Koronapandemia, vuoden 2021 heikko viljasato, elintarviketuotannon kustannusten voimakas nousu ja Ukrainan sota ovat eri mittakaavaisia kriisejä, jotka vaikuttavat elintarvikeketjuun ja sen huoltovarmuuteen.

Pyhäjärvi-instituutti ja Tampereen yliopisto kutsuu Sinut webinaariin kuulemaan asiantuntijoiden esityksiä ja keskustelemaan keskiviikkona 1.6.2022 klo 12.30-13.45.

Ohjelma:

12.30          Pyhäjärvi-instituutin sisältöjohtaja Marko Jori avaa tilaisuuden

12.35          eKETJU: tuottajien, elintarviketeollisuuden ja vähittäiskaupan kehittämisehdotuksia kriisitilanteessa. Kehittämispäällikkö Sauli Jaakkola, Pyhäjärvi-instituutti

12.45          Ruokavalintojen muutokset koronapandemian aikana – terveysnäkökulma. Tutkijatohtori Laura Salmivaara, Helsingin yliopisto

13.00          Elintarviketuotannon varautuminen kriiseihin, mikä on ELVAR-ryhmien rooli? Varautumiskoordinaattori Matti Niskanen, Varsinais-Suomen ELY-keskus

13.15          Kommenttipuheenvuoro: Elintarviketeollisuuden tuotantotoimintojen jatkuvuuden hallinta. Liiketoimintajohtaja Petri Toivola, HKScan

13.25          Keskustelu

13.45          Tilaisuus päättyy

 

eKETJU-hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) Satakuntaliiton kautta. Hankkeen toteuttavat Pyhäjärvi-instituutti ja Tampereen yliopisto 2021-2023

Järjestäjä

Pyhäjärvi-instituutti Tampereen yliopisto Pori