Yleisötilaisuus

Sellaista elämä on – lauluja ja runoja Tuomiokirkossa 26.4.

Sellaista elämä on -ilta 26. huhtikuuta Tuomiokirkossa kutsuu tamperelaisia laulun ja runojen äärelle. Ilta on rakennettu yhteistyönä Tampereen ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilaisten ja seurakuntien kanssa.

Illan rungoksi valikoitui Junnu Vainion kappaleita, joihin illan ohjaaja, opettaja, näyttelijä Auvo Vihro onnistuneesti lisäsi Veikko Lavin tuotantoa. Musiikin lomassa kulkee valikoituja otteita Risto Kormilaisen, Solveig von Schoultzin ja Rutger Koplandin tuotannosta.

Näin runot ja musiikki käyvät elämänmakuista vuoropuhelua, josta nousee esiin elämän ilot ja surut. Illassa kuljetaan kyynelistä nauruun, menetyksistä elämän riemun oivaltamiseen. Luvassa on tunnelmaa sekä yhdessä tunteiden jakamista, myös yhdessä laulamista.

Elämä on muutakin kuin kiirettä, juoksua suorituksesta toiseen. Elämä on myös pysähtymistä Tuomiokirkon freskoissa levittyvien enkelten siipien suojaan. Sitten taas jatketaan laulun ja säkeiden voimalla arkea eteenpäin.

Lauluja ja runoja  tulkitsevat opiskelijat Valtteri AaltonenMatleena Junttanen ja Meeri Uusi-Äijö.

Säestyksestä vastaavat Kalle Elkomaa ja Aleksi Laukkonen.

Sellaista elämä on -ilta perjantaina 26.4. kello 18 Tuomiokirkossa. Vapaa pääsy.

Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivuilta.

Järjestäjä

Tapahtuma järjestetään yhteistyönä Tampereen ammattikorkeakoulun musiikkiteatterilaisten ja seurakuntien kanssa.

Kaikille kiinnostuneille