Hyppää pääsisältöön

SalesDay 3.11. – Kilpailuetuna kestävä myynti

Tampereen ammattikorkeakoulu
3.11.2023 8.30–12.00
Ilmoittautumisaika päättyy 31.10.2023,23.59
Kielisuomi
PääsymaksuMaksuton tapahtuma
Kuvassa SalesDay2023-logo sekä kasvi, jonka lehdistö kasvaa nuolen muotoisesti ylöspäin.
SalesDay on myynnin virtuaalinen huipputapahtuma sekä myynnin ammattilaisten ja opiskelijoiden kohtaamispaikka. Tänä vuonna teemamme on Kilpailuetuna kestävä myynti – mitä se on? Tapahtuma järjestetään verkossa perjantaina 3. marraskuuta klo 8.30–12.00.

SalesDay-tapahtuma on jo pitkään tarjonnut estradin ajankohtaisten ilmiöiden rohkeille esiinnostoille. SalesDayn tavoitteena on inspiroida nykyisiä ja tulevia myynnin tekijöitä oivaltamaan yhdessä, miten omasta roolista ja organisaatiosta käsin asioihin voi vaikuttaa. Tänä vuonna 11. kertaa järjestettävä SalesDay-tapahtuma ei poikkea tästä perinteestä.  

SalesDay-webinaari kohdistaa marraskuun 3. päivänä valokeilansa kestävään myyntiin. Voiko myyntiorganisaatio voi toimia sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla ja mitä se tarkoittaa käytännön toiminnan tasolla? Voiko kestävä toiminta olla myös kilpailuetu ja erottautumistekijä – millaisia odotuksia ja vaatimuksia asiakkailla ja muilla verkostotoimijoilla on? Miten myynti voisi olla merkittävä tekijä kestävässä kehityksessä, jonka tavoitteena on Ympäristöministeriön määritelmän mukaan ”turvata nykyisille ja tuleville sukupolville hyvät elämisen mahdollisuudet”?  

SalesDay2023-webinaari starttaa ennakkokyselyn (tulossa 3.-17.10.2023) avainlöydösten esittelyllä, joita tarkastelevat tamkilaiset lehtorit Sini Jokiniemi sekä Markus Jähi FairDatAct-hankkeesta . Tämän jälkeen yleisö valitsee äänestämällä mielenkiintoisimmat avainlöydökset, jotka tarjotaan asiantuntijapaneelin keskusteltaviksi. 

Webinaarin asiantuntijapuheenvuoroissa kestävän kehityksen johtaja Arto Toorikka AFRYltä tarkastelee kestävyyttä lisäarvona kompleksisessa myynnissä, KONE Nordicsin myyntijohtaja Tuukka Pakkala haastaa pysymään lähellä asiakasta, ja lisäksi yliopettaja & Sustafit-hankkeen tutkija Pia Hautamäki TAMKista tuo esiin esimerkkejä siitä, miten suomalaiset edelläkävijäyritykset ovat jo edistäneet kestävää liiketoimintaa myynnin johtamisen kautta. 

SalesDay-webinaarin ohjelma huipentuu Code of Conduct Companyn, yrittäjä ja tietokirjailija Niina Ratsulan key note -puheenvuoroon tulevaisuudenkestävästä myynnistä. SalesDay-webinaarin juonnosta vastaa myyntimaisteri-opiskelijamme (YAMK) Helmi Tikka ja some-näkyvyydestämme tradenomiopiskelijat Jenna Kaski sekä Anastasia Mantulina. 

Tutustu ohjelmaan tarkemmin SalesDay2023 -nettisivuilla ja ilmoittaudu mukaan! 

Tapahtuma on maksuton, kokonaan verkossa järjestettävä webinaari ja ainutkertainen, sillä tapahtumaa ei tallenneta eikä sen materiaaleja jaeta jälkikäteen osallistujille. 

Tervetuloa mukaan myynnin huipputapahtumaan! 

Lisätietoja

Sini Jokiniemi Lehtori, myynti Liiketalous ja media puh. +358 50 5985 705 sini.jokiniemi@tuni.fi