Kirjasto

SAGE Research Methods -webinaareja maalis-, huhti- ja toukokuussa

epätarkka ihmishahmo kevään valossa
SAGE Research Methods sisältää kirjoja, hakuteoksia, lehtiartikkeleita ja videoita tutkimusmenetelmien aihealueilta. Tietokantaan on nyt mahdollisuus tutustua kustantajan järjestämissä webinaareissa, joiden sisältö kattaa seuraavat asiat:

Introduction to SAGE Research Methods, Searching and browsing the database for interesting content, Personalisation options – saved searches, and reading lists, The different content types, and how they can be used in teaching and research, Research Tools – Methods Map and Project Planner ja Session round-up, and Q&A

Webinaarien ajankohdat ovat:

17.3.2021 klo 17-18

20.4.2021, klo 12-13

25.5.2021, klo 15-16

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen tästä linkistä: https://uk.sagepub.com/en-gb/eur/live-product-webinars. Mahdollisuus pyytää myös tallenne webinaarista.

Webinaarit ovat avoimia Tampereen korkeakouluyhteisön henkilökunnalle, tutkijoille, opettajille ja opiskelijoille sekä Taysin henkilökunnalle.

Lisätietoa: hankinta.kirjasto [at] tuni.fi

Uusimmat uutiset kategoriassa Kirjasto