Resonanssi-seminaari
Kongressi

Resonanssi 10

Ilmoittautumisaika:
Pyöreitä vuosia täyttävä seminaari kerää jälleen yhteen AV-alan ammattilaiset ja opiskelijat. Resonanssin 10. kerran teema on jännite.

10-vuotias Resonanssi tuo jälleen kuultavaksi kotimaisia alansa huippuja. Olet lämpimästi tervetullut oppimaan, tapaamaan ja nauttimaan. Ensimmäinen varmistunut puhuja on Jussi-palkittu äänisuunnittelija, Janne Laine (Paha maa, Skavabölen pojat).

Seminaari järjestetään Tampereella, Tohlopinjärven idyllisessä miljöössä Mediapoliksella 15.–16.11.2019.

Seminaarin hinta on 62 € (sis. alv 24 %). Ilmoittautumisen hintaan kuuluvat luennot, perjantain iltaruokailu sekä lauantain lounas. Opiskelijat saavat lounaan opiskelijahintaan myös lauantaina.

Mikäli haluat osallistua seminaariin vain toisena päivänä, peritään sinulta yhden päivän maksu, 31 € (sis. alv 24 %).

Ilmoittautuminen seminaariin muuttuu sitovaksi viimeisen ilmoittautumispäivän, 11.11.2019 jälkeen. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi 11.11.2019, jälkeen, veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Esteen sattuessa paikan voi luovuttaa kollegalle.

Seminaarin puhujat:

• Petri Kuljuntausta, äänitaiteilija
  • Suvi Tuuli Kataja, ohjaaja-käsikirjoittaja-äänisuunnittelija
  • Janne Laine, elokuva- ja dokumenttiäänisuunnittelija
  • Jonne Valtonen, säveltäjä
  • Steven Maes, äänisuunnittelija

Lisätietoja seminaarin ohjelmasta antaa Juha Seppänen (juha.seppanen@tuni.fi).

Yhteystietokortti

Henkilöprofiili