Yleisötilaisuus

Porin yliopistokeskuksen TiedeAreena

TiedeAreena -tapahtuman logo
Porin yliopistokeskuksen yleisölle avoin TiedeAreena-tapahtuma esittelee vuosittain Porin yliopistokeskuksessa tehtävää tutkimusta. Syksyn 2020 tilaisuudet järjestettän perjantaina 25.9.2020. Tervetuloa mukaan!

Päivän paneelikeskustelut järjestetään kauppakeskus Puuvillassa. Paneeleissa pohditaan tulevaisuuden kaupunkitilaa, polarisaatiota ja viihteellistyvää elämää. Yleisöluennon tulee pitämään Helsingin yliopiston professori Heikki Hiilamo. Päivän aikana järjestetään lisäksi lasten yliopistoluento, kapakkakeskustelu sekä vauhdikas Science Slam. Yliopistokeskuksen uusiin tiloihin pääsee tutustumaan virtuaalisesti päivän aikana.

TiedeAreenassa palkitaan tutkimuksen johtoryhmän valitsema Vuoden tutkija sekä viestintäryhmän nimeämä Vuoden tiedeviestijä. Illan aikana julkistetaan myös lukiolaisille suunnatun Akateeminen karhu –tiedekilpailun voittaja.

TiedeAreenan ohjelma julkaistaa elokuussa.

Porin yliopistokeskus

Further information