Avoimet työpaikat TAMKissa

Päätoiminen tuntiopettaja, suomen kieli ja viestintä

Kielet ja viestintä -tiimi on osa Tampereen ammattikorkeakoulun Pedagogiset ratkaisut -yksikköä, jonka tehtävänä on kehittää ammatillisesti suuntautuneen koulutuksen pedagogiikkaa eri koulutusasteilla ja työelämän oppimisympäristöissä. Yksikköön kuuluu lisäksi Ammatillinen opettajankoulutus (TAOK) sekä Matematiikka ja fysiikka -tiimi.

Haemme päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2021–31.7.2022. Tehtävän jatko on mahdollinen.

Kielten ja viestinnän opettajien tiimissä pääset työskentelemään tutkintoon johtavassa koulutuksessa eri aloilla sekä erilaisissa hankkeissa ja koulutuksissa kansainvälisiä kontakteja ja työelämäyhteyksiä hyödyntäen.

Etsimme innostunutta, kehittämisorientoitunutta korkeakoulutuksen ammattilaista suomen kielen ja viestinnän sekä suomen toisena kielenä (S2) opetus- ja hanketehtäviin. Sinulla on näyttöä pedagogisesta osaamisesta (myös S2), näkemystä monialaisen työelämän tarpeista, kykyä verkostoitua sekä toimia yhteistyössä eri koulutusalojen ja toimijoiden kanssa.

Olet tiimityötaitoinen, joustava, ja sinulla on monikulttuurista osaamista. Pyrit vahvistamaan yhteisöllisyyttä ja edistämään monialaista yhteistyötä. Hallitset digitaaliset työvälineet, ja sinulla on kokemusta verkko-opetuksesta. Tarvittaessa pystyt toimimaan myös myytävien koulutuspalveluiden tehtävissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoululaista annetun asetuksen 1129/2014 mukaiset pätevyysvaatimukset. Lisäksi arvostamme vahvaa S2-opetuskokemusta.

Työsuhteessa sovelletaan Sivistystyönantajat Sivistan opetusalan työehtosopimusta.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa kielten ja viestinnän opettajien tiiminvetäjä Kirsi Saarinen, p. 040 800 4326 / kirsi.saarinen [at] tuni.fi ()//kirsi.saarinen [at] tuni.fi">

Jätä hakemus tästä

Haku päättyy 30.4.2021