Avoimet työpaikat TAMKissa

Päätoiminen tuntiopettaja, ammatillinen opettajankoulutus

TAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu hakee päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2021 - 31.7.2022

Ammatillisessa opettajankoulutuksessa pääset työskentelemään monenlaisissa opetus-, ohjaus-, kehittämis- ja projektitehtävissä, joiden toimintaympäristönä on ammatillisesti suuntautunut koulutus. Tehtävät ovat myös kansainvälisiä ja silloin työkielenä englanti. Ratkomme tulevaisuuden ammatillisen koulutuksen haasteita yhdessä oppilaitosten ja verkostojen kanssa, joten yhteistyötaidot ja yhteisöllinen työote ovat tarpeen. Erityisesti korostuvat työelämäläheisiin oppimisympäristöin, ohjaukseen ja erityisen tuen järjestämiseen liittyvät kysymykset ja näistä toivommekin sinulla olevan kokemusta ja näkemystä.

Tehtävään valittavalta edellytetään ammattikorkeakoulun tai ammatillisen koulutuksen opettajan kelpoisuutta ja vähintään kolmen vuoden opettajakokemusta ammattikorkeakoulussa tai ammatillisessa oppilaitoksessa. Tehtävässä on eduksi lisäksi vähintään aineopinnot kasvatus- tai lähitieteissä.

Työsuhteessa sovelletaan Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa johtaja Hanna Ilola 0400 263675 tai hanna.ilola [at] tuni.fi

Jätä hakemus tästä