Hyppää pääsisältöön

Kielisuomi
PääsymaksuMaksuton tapahtuma
opo-seminaari-1-2022.png
OPO-seminaari on Tampereen korkeakouluyhteisön vuosittain järjestämä tapahtuma, joka on suunnattu erityisesti 2. asteen oppilaitosten opinto-ohjaajille.

OPO-seminaari syksyllä Tampereella.

Varaa kalenteristasi perjantai 7.10.2022 Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun perinteiselle OPO-seminaarille. Järjestämme tapahtuman tulevana syksynä hybriditoteutuksena paikan päällä Tampereella ja etäyhteyksin verkossa. Ilmoitamme paikan, ohjeet osallistumiseen ja tarkemman kellonajan syksyllä.

Vuosittaisen OPO-seminaarimme teemoina ovat tänä vuonna ajankohtaisten kuulumisten lisäksi mm.

Opiskelijavalintauudistusten tilanne

Korkeakoulutuksen ja toisen asteen yhteistyö

Tutustuminen uudistettuun Opintopolkuun

Tilaisuus on avoin kaikille ohjaustyöstä ja korkea-asteen ja toisen asteen yhteistyöstä kiinnostuneille niin rehtoreille, opoille kuin opettajille.

Tampereen yliopisto ja Tampereen Ammattikorkeakoulu

oppilaitosvierailut.tau@tuni.fi