Yleisötilaisuus

Musiikkiteatteri: Suomalaisen musiikkiteatterin klubi

muste-logolla.jpg
TAMKin musiikkiteatterin koulutusohjelman opiskelijat kuljettavat katsojat kolmessa konsertissaan läpi suomalaisen musiikkiteatterin historian.

Millainen oli ensimmäinen suomalainen musikaali? Millaisia musikaaleja Suomessa sävelletään juuri nyt?

Konserttien seremoniamestareina ja pianisteina toimivat teatterikapellimestari-säveltäjät Eeva Kontu ja Joonas Mikkilä. Konsertin näyttelijäntyön opettajana toimii useasta musikaalista tunnettu näyttelijä Petrus Kähkönen.

Kesto:1 t 30 min, sisältää väliajan

Tuotanto: MD Company Oy ja TAMK Musiikki.

Esitysajat:

To 18.11.2021 20:00

To 16.12.2021 20:00

To 10.02.2022 20:00

Liput:

Peruslippu:10 €

Eläkeläislippu:10 €

Opiskelija/lapsi/varusmies:10 €

Liput ja lisätietoja Tampereen teatterin sivuilta:

Tulevat tapahtumat

Menneet tapahtumat