Tapahtuma

Maaliskuun Tiedekahvila - Mikä ihmeen sote-uudistus?

37ce3989-tiedekahvila_banneri.png
Tulevaisuus, monitieteisyys ja uudet ilmiöt ovat nyt saatavillasi linkkiä napsauttamalla! Tiedekahvila kutsuu sinut nuori tutustumaan uusiin aloihin ja mahdollisuuksiin. Oletpa sitten ammattikoulussa, lukiossa, välivuotta viettämässä tai missä elämänvaiheessa tahansa, olet tervetullut kuulolle. Heitä siis kahvit kuppiin, jalat pöydälle ja lähde mukaan löytämään oma juttusi!

Mikä ihmeen sote-uudistus?

Sosiaali- ja terveyspalvelut ovat palveluja, joiden olemassa oloa ei välttämättä huomaa ennen kuin niille on todellinen tarve. Mitä nämä meille kaikille tärkeät palvelut oikein ovat, kuka niistä vastaa, mistä niihin saadaan rahat ja millaisia vaikutuksia niillä on ihmisten hyvinvointiin ja terveyteen. Entä mikä ihme on kaikkialla vilkkuva sote-uudistus? Muun muassa näihin kysymyksiin pureudumme maaliskuun Tiedekahvilassa.

Aiheesta keskustelemassa Tampereen yliopiston sosiaali- ja terveyspolitiikan tenure track -tutkija Liina-Kaisa Tynkkynen .

Tuttuun tapaan mukana keskustelemassa myös Tampereen yliopiston opiskelijalähettiläs, luokanopettajaopiskelija Anniina Halonen.

Tilaisuus järjestetään Zoom-palvelussa ja osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatin kautta. Ilmoittaudu ja saat osallistumislinkin suoraan sähköpostiisi.  

Huomio opo tai ope! Tässä myös sinulle helppo tilaisuus napata ajankohtaista sisältöä osaksi kurssiasi! Tiedekahvilat käsittelevät ajankohtaisia teemoja, jotka sopivat useisiin oppiaineisiin äidinkielestä ja viestinnästä aina yhteiskuntaoppiin ja maantieteeseen saakka. Tarjonta on osa toisen asteen ja korkea-asteen välistä yhteistyötä. 

Lisätietoa Tiedekahvilasta Juniversityn verkkosivuilta.  

Järjestäjä

Tampereen yliopiston lasten ja nuorten Juniversity

Further information

Tampereen yliopiston lasten ja nuorten Juniversity, juniversity@tuni.fi