banneritapahtumasivulle
Yleisötilaisuus

Loppuunmyyty: Tampere Alumni: Nääspeksiä ja glögiä (Tampere 28.11. & Helsinki 3.12.)

Kutsu Tampere Alumneille

Tervetuloa kanssamme glögille ja nauttimaan NääsPeksin juhlavuoden esityksistä. Voit osallistua tapahtumaan Tampereella 28.11. Tullikamarin Klubilla/ Pakkahuoneella tai Helsingissä 3.12. Teatteri Forumissa.

NääsPeksin on interaktiivisen tamperelaisen opiskelijateatterin muoto, jolle on tyypillistä runsaat musiikki- ja tanssinumerot. Tämän vuoden teemana on “Swing of Time – 50-luvun viemää”. NääsPeksin 20. juhlavuosi tarjoaa vauhtia, vaarallisia tilanteita ja suuria tunteita. Lisätietoja

Aikataulu

17.15 Glögitilaisuus
18.00 Nääspeksi näytös alkaa

Näytös kestää väliajan kanssa noin kolme tuntia.

Huom. Uusien tapahtumiemme suosio yllätti tiimimme täysin. Kaikki varatut paikat menivät heti uutiskirjeemme lähetyksen jälkeen, jonka lähetimme alumnirekisterien jäsenille. Kiitos teille alumnit, aktiivisesta ja innostuneesta tapahtuman vastaanotosta. Voitte vielä ilmoittautua jonotussijalle. Ilmoitamme mahdollisista lisäpaikoista.

Voit ilmoittautua tästä valitsemaasi tapahtumaan jonotuslistalle:

Tampere Alumni tarjoaa näytöksen, paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Korkeakouluyhteisön Tampere Alumni -tiimi
tuni.fi/alumni
alumni@tuni.fi

Jos et kuulu vielä alumnirekistereihimme, voit liittyä tästä:

Tampere Alumnit
Kaikki Tampereen yliopistossa, Tampereen ammattikorkeakoulussa tai näiden edeltäjissä opiskelleet ja työskennelleet ovat Tampere Alumneja.