Avoimet työpaikat TAMKissa

Lehtori/ tuntiopettaja, LVI talotekniikka

TAMKin Rakennettu ympäristö ja biotalous yksikkö hakee LVI-talotekniikan lehtoria toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 1.8.2021 alkaen

Etsimme opetus ja hanketehtäviin henkilöä, jolla on kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäistä LVI-projektien läpivienneistä. Energiatehokkuus ja terveellinen sisäilma ovat lähellä sydäntäsi. Ymmärrät kiinteistö- ja rakennusalan merkityksen ilmastonmuutoksen hallinnassa.

TAMKin Rakennettu ympäristö ja biotalous yksikössä panostetaan kestävään kehitykseen, kiertotalouteen, resurssitehokkuuteen sekä hiilineutraaliin ja terveelliseen yhteiskuntaan.

Haluat valmentaa opiskelijoista tulevaisuuden huippuosaajia ja kehittää monipuolista pedagogiikkaa. Olet myös halukas etsimään ratkaisuja talotekniikka-alan tulevaisuuden haasteisiin yhdessä opiskelijoiden ja alan yritysten kanssa.

Tehtävän kuvaus

• opetus esim. seuraavilta osaamisalueilta: LVI-tekniikka, kylmätekniikka, lämpöpumput
  • opiskelijaprojektien ohjaus (opinnäytetyöt, harjoittelut, opiskelijaprojektit)
  • tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta
  • Uusien koulutustuotteiden innovointi yhteistyössä alueen elinkeinoelämän kanssa

Edellytämme

• LVI- tai energiatekniikan korkeakoulututkintoa
  • kokemusta lämpöpumpuista ja kylmätekniikasta

Arvostamme

• ajan tasalla olevaa alaa ohjaavien säädösten ja ohjeiden hallintaa
  • alalla käytettävien ohjelmistojen hyvää hallintaa
  • projektien johtamiskokemusta
  • pedagogista osaamista ja yhteisöllisyyttä
  • valmiutta TKI hankkeisiin ja kansainvälisiin yhteistyöprojekteihin

Tarjoamme sinulle

• innovatiivisen työympäristön
  • vakaan työpaikan
  • kilpailukykyisen palkan
  • mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden tekijöihin
  • mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi
  • mukaanpääsyn työstään innostuneeseen tiimiin

Lehtorin kelpoisuusvaatimuksina ovat ammattikorkeakoululaista annetun asetuksen 1129/2014 mukaiset pätevyysvaatimukset sekä em. täydentävänä 60 opintopisteen tai vastaava aiempi 35 opintoviikon laajuinen opettajankoulutus TAMKin henkilöstösäännön mukaisesti (jonka voi suorittaa myös valituksi tulemisen jälkeen).

Lisätietoja antavat ja osaamispäällikkö Hannu Kauranen (0400 948774), sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tuni.fi, lehtori Eero Kulmala (040 6302141).

Työsuhteessa sovelletaan Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemus tästä

Hakuaika päättyy 30.4.2021