Avoimet työpaikat TAMKissa

Lehtori, rakennetekniikka

TAMKin Rakennettu ympäristö ja biotalous yksikkö hakee rakennetekniikan lehtoria toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 1.8.2021 alkaen

Etsimme opetus ja hanketehtäviin henkilöä, jolla on kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäistä suunnitteluprojekteista. Sinulla on hyvä teknisluonnontieteellinen perusosaaminen ja hallitset nykyaikaiset laskenta- ja mallinnusohjelmat.  Ymmärrät kiinteistö- ja rakennusalan merkityksen ilmastonmuutoksen hallinnassa.

TAMKin Rakennettu ympäristö ja biotalous yksikössä panostetaan kestävään kehitykseen, kiertotalouteen, resurssitehokkuuteen ja hiilineutraaliin rakentamiseen.

Haluat valmentaa rakennusalan opiskelijoista tulevaisuuden huippuosaajia ja kehittää monipuolista pedagogiikkaa. Olet myös halukas etsimään ratkaisuja rakennusalan tulevaisuuden haasteisiin yhdessä opiskelijoiden ja alan yritysten kanssa.

Tehtävän kuvaus

• opetus ja ohjaus (esim. seuraavilta osaamisalueilta: teräs- ja puurakenteet, rakenteiden mekaniikka, FEM-laskenta, rakenteiden tietomallit)
  • tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta
  • yhteistyö työelämän toimijoiden kanssa

Arvostamme

• kokemusta monipuolisissa suunnitteluprojekteissa toimimisesta
  • alalla käytettävien suunnittelu- ja mallinnusohjelmistojen hyvää hallintaa
  • ajan tasalla olevaa rakentamista ohjaavien säädösten ja ohjeiden hallintaa
  • Suunnitteluprojektin johtamiskokemusta
  • pedagogista osaamista ja yhteisöllisyyttä
  • valmiutta TKI hankkeisiin ja kansainvälisiin yhteistyöprojekteihin

Tarjoamme sinulle

• innovatiivisen työympäristön
  • vakaan työpaikan
  • kilpailukykyisen palkan
  • mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden tekijöihin
  • mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi
  • mukaanpääsyn työstään innostuneeseen tiimiin

Lehtorin kelpoisuusvaatimuksina ovat ammattikorkeakoululaista annetun asetuksen 1129/2014 mukaiset pätevyysvaatimukset sekä em. täydentävänä 60 opintopisteen tai vastaava aiempi 35 opintoviikon laajuinen opettajankoulutus TAMKin henkilöstösäännön mukaisesti (jonka voi suorittaa myös valituksi tulemisen jälkeen).

Lisätietoja antavat ja osaamispäällikkö Hannu Kauranen (0400 948774), sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tuni.fi, johtaja Jouko Lähteenmäki (040 5200731).

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävän alussa on 6 kuukauden koeaika.

Jätä hakemus tästä

Hakuaika päättyy 30.04.2021